Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір САТ ТВ приймача ціною близько 1000 грн.
vasic:
Півроку назад брав брав Sat- Integral 1412 на пробу , не сподобався , він дісно мало чим відрізняється від 1228, цікавих робочих плей листів найти важко , інормації по них не густо , підтримка софтова слабенька , не варто його брати. Привозив клієнту під замовлення Denis Combo , вони ним задоволені. Добре працює також Denis Pro + , але треба знати в кого брати щоб був нормально прошитий. Привозив три тюнера Pro+ на перепрошивку у Львів на радіоринок , які клієнти купили через інтернет прошитими, але IPTV каналів було мало. Після перешпрошивки їх кількість суттєво зросла, періодично зявляється запит на оновлення після якого зявляються нові канали, По IPTV каналів багато , не думаю що є ще потреба в шарі. Особисто користуюсь Смарт боксом Q X-96 , непогано працює.
seriy:
uClan Denys H.265 найкращий варіант за таку ціну сат-інтеграл 1412 не рекомендую
loza77:
--- Цитата: vasic від 08:17:59, 27 Червня 2019 --- Особисто користуюсь Смарт боксом Q X-96 , непогано працює.
--- End quote ---
Якщо встановити STALKER портали та Едем на цей апарат ,то вже не треба Деніса. В мене цей варіант працює бездоганно на W95 2/16. І ще в Деніса не такий зручний ютуб.
Джонсон:
--- Цитата: vasic від 08:17:59, 27 Червня 2019 ---Півроку назад брав брав Sat- Integral 1412 на пробу , не сподобався , він дісно мало чим відрізняється від 1228, цікавих робочих плей листів найти важко , інормації по них не густо , підтримка софтова слабенька , не варто його брати. Привозив клієнту під замовлення Denis Combo , вони ним задоволені. Добре працює також Denis Pro + , але треба знати в кого брати щоб був нормально прошитий. Привозив три тюнера Pro+ на перепрошивку у Львів на радіоринок , які клієнти купили через інтернет прошитими, але IPTV каналів було мало. Після перешпрошивки їх кількість суттєво зросла, періодично зявляється запит на оновлення після якого зявляються нові канали, По IPTV каналів багато , не думаю що є ще потреба в шарі. Особисто користуюсь Смарт боксом Q X-96 , непогано працює.
--- End quote ---
А чому самому не прошивати ті дениси? Напевне треба і мені приглянутись до них. Читав інші отзиви про 1412, кажуть невелика різниця з 1228.
--- Цитата: loza77 від 06:03:34, 27 Червня 2019 --- А якщо бюджет не дозволяє ,береш SMART BOX на андроїді за 35-40 у.о., лише треба хороший інтернет. Буде гарантовано повноцінний ютуб, iptv і т.д.
--- End quote ---
В тому і весь прикол що нема зараз у наших краях нормального інтернету.
slavon:
--- Цитувати ---В тому і весь прикол що нема зараз у наших краях нормального інтернету.
--- End quote ---
як немає ??? Ви з якої області ??? наприклад у нас на Львівщині за останні 5-6 років, швидкісний інтернет, спочатку з допомогою технології Wi-Max/Air-Max, а потім оптика (технологія U-Pon/G-Pon) прийшов у кожне саме віддалене, глухе село !!! ca.,
Навігація
Go to full version