Головна категорія > Новини

Пропали канали ТНТ на 75E - де шукати альтернативу перегляду

(1/3) > >>

Vacya:
Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.

Marjan18:

--- Цитата: Vacya від 11:11:27, 16 Червня 2019 ---Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.

--- End quote ---
якщо вірити ТП новинам то ТнТ 0 та ТнТ+4 відключили.

Vacya:
Дякую, а є варіант завантажити ключі, і якось розкодувати канали(ті що в сліпому пошуку знайшов), на знаю правда звідки качати ключі.

urij66:

--- Цитата: Vacya від 11:11:27, 16 Червня 2019 ---Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.

--- End quote ---
Їх уже там не буде.Тнт-13°, тнт0-55°, тнт +2, тнт+4 на 90°.Ну і багато тнт на 85,2°-але потрібен інет і уміння підключити шуру.

Vacya:

--- Цитата: urij66 від 11:59:43, 16 Червня 2019 ---

--- End quote ---
Їх уже там не буде.Тнт-13°, тнт0-55°, тнт +2, тнт+4 на 90°.Ну і багато тнт на 85,2°-але потрібен інет і уміння підключити шуру.

--- End quote ---
Я знайшов їх на 75°, можна якось їх розкодувати, за допомгою ключів, інет є також, поставив останню прошивку від Стадіка, мож вона сама розкодує, чи можна з сайта скачати і підкормити чере флешку.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version