Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Neutrino - не зберігається перелік каналів
Lufa:
--- Цитата: Olegik;20145 ---Dbox2_Neutrino.DREAM_Plus_v2.03_mod_nox47_&_spenek_06.06_2x
від 06.06.07
--- End quote ---
То в тебе не Dreambox, а Dbox?
Lufa:
Взагалі, я розчарований Дрімбоксом.
незважаючи на те що я виклав 250 баксів за оригінальний, працює він не дуже не стабільно.
Більша частина додаткових функцій (запис, читання) не працює, або працює лише в певних умовах (після тижневих пошуків), а основні функції часто глючать.
Якби не мережа - Openbox значно-значно приємніший своєю надійністю роботи.
vic:
Якби у вас був оригінал то мали б цілком інші можливості..перейшли б на ядро 1.08 і забули б проблеми..тому дійсно,я б особисто купив краще б дбокс2,ніж так званний "оригінал"..
В мене є пару таких "оригіналів" дрімів-аурумів..і за 60 уо ніхто не хоче..чомусь починають відхрещуватись..свят-свят..
Lufa:
--- Цитата: vic;20153 ---Якби у вас був оригінал то мали б цілком інші можливості..перейшли б на ядро 1.08 і забули б проблеми..тому дійсно,я б особисто купив краще б дбокс2,ніж так званний "оригінал"..
В мене є пару таких "оригіналів" дрімів-аурумів..і за 60 уо ніхто не хоче..чомусь починають відхрещуватись..свят-свят..
--- End quote ---
"Оригінал" це що?
Зрозблений віце-президентом компанії? :)
Мій тюнер має всі ознаки справжнього тюнера випущеного Dream Multimedia. Хіба родоводу бракує... :)
tosat:
--- Цитата: Lufa;20173 ---"Оригінал" це що?
Зрозблений віце-президентом компанії? :)
:)
--- End quote ---
Vic мав на увазі дріма 7000 - для них, власне і підходять софти з ядром 1.08...
Навігація
Go to full version