Автор Тема: Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт  (Прочитано 386 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +167/-3
  • ^)
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« : 17:54:17, 10 Квітень 2019 »
Вийшов з ладу шим,який живить весь тюнер .З 12 на 5 вольт. 6 ніжок на корпусі BCAAF.Випаявши його і підключивши 5 вольт тюнер запускається,споживання до 0,55А.Зарекомендуйте що туди можна впаяти(шим) ,Такі самі DC/DC стоять і 12 вольтових т2 тюнерах.Ніколи їх не міняв, і не знаю який замовити.Наперед  *-I
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 675
  • Рейтинг: +657/-615
  • ZTE Blade A520
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #1 : 19:02:05, 10 Квітень 2019 »
Воно?
BC-***
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +167/-3
  • ^)
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #2 : 19:21:18, 10 Квітень 2019 »
Таке.Але тут має бути по розрахунку десь на 1 А. Я маю SY8009 Які ставлю в на 3,3 і на 1,8 вольти в Т2 тюнери,але вони є на вхідну напругу 5 вольт.А тут треба на 12 і вихід 5
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 675
  • Рейтинг: +657/-615
  • ZTE Blade A520
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #3 : 21:11:10, 10 Квітень 2019 »
Випаявши його і підключивши 5 вольт тюнер запускається
незнаю що рекомендувати, тільки пошук потрібної шимки. Стопе, а хіба не можливо примудрити звичайний стабілізатор на 5В наприклад LM7805? https://3volta.ru/linejnye-stabilizatory/98-lm7805-5v-1-5a.html
P.S. За посиланням не потрібно купувати, навів як приклад характеристики.
« Останнє редагування: 21:22:25, 10 Квітень 2019 від arrows »
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 267
  • Рейтинг: +512/-33
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #4 : 21:28:52, 10 Квітень 2019 »
  Ще можна використати готову платку DC-DC перетворювача, наприклад на базі LM2596S.
« Останнє редагування: 21:42:31, 10 Квітень 2019 від loza77 »

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +167/-3
  • ^)
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #5 : 22:37:39, 10 Квітень 2019 »
ДЯкую за варіанти.З 7805 буде один ньюанс. на 0,55А споживання буде виділення тепла біля 3,8 вати,а це не так вже й мало і радіатор в середину явно не поміститься. А якщо постаратись то це вже буде як міні праска.Далі готова платка як варіант у мене вже є.Але б хотілось просто замітити оцього чорненького жучка і без проблем.Можливо хтось вже таке ремонтував і має якісь моделі цих шимів. В Т2 тюнерах я просто випаював цей шим і замість 12 вольт БЖ ставив на 5 і все вирішувалось.А тут так не вийде.
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 675
  • Рейтинг: +657/-615
  • ZTE Blade A520
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #6 : 23:16:56, 10 Квітень 2019 »
тут так не вийде.
Звісно, бо 12В ще однією шимкою перетворюється на 13~18В для живлення конверторів. Тоді кращий варіант запропонований loza77.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 267
  • Рейтинг: +512/-33
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #7 : 06:21:46, 11 Квітень 2019 »
Потрібні параметри має 2952А ( використовуєтьтся в Q-44) але має 8-виводів і більший корпус.
« Останнє редагування: 07:14:24, 11 Квітень 2019 від loza77 »

Присутній norpas

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +1/-0
Qsat Q-07.Q-11 DC/DC шим 12 на 5 вольт
« Відповідь #8 : 10:05:59, 13 Квітень 2019 »
Подивися тут. Повинно бути. remont-aud.net/dc_dc

 

Globo 5000 - не має виходу напруги 13 -18 вольт !

Автор Ігор ГорбусьРозділ Майстерня

Відповідей: 19
Переглядів: 1122
Остання відповідь 17:24:21, 16 Вересень 2008
від Yaro
Qsat 08 з підключеною антеною пере загружається

Автор retyРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 5
Переглядів: 753
Остання відповідь 16:07:22, 10 Серпень 2017
від slavon
+9 Вольт в Глобо 3ххх-6ххх.

Автор YaroРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 249
Остання відповідь 20:13:23, 04 Лютий 2008
від Yaro
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8

Автор aokrukРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 6
Переглядів: 2552
Остання відповідь 05:29:41, 24 Січень 2016
від slavon
Продам материнську плату - Qsat 08

Автор retyРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 226
Остання відповідь 08:51:09, 19 Травень 2018
від rety