Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

OpenFox X-6 немаэ ні відео ні звуку по av

(1/2) > >>

sasha19722201:
Прінесли цей єкземпляр з жалобою що немає ні відео ні звуку по АV прі цьому з HDMI функціонує цілком нормально!
Прошивка і скидання в заводські нічого не змінила може хтось підкаже яка може бути причіна даної проблеми і чи можна цей баг поправити

arrows:
sasha19722201, от що тобі сказати, програмно ти це не виправиш однозначно. З паяльником, тестером та розумінням схеми звісно ж не товаришуєш. Краще віднеси тому хто товаришує, або напиши мені в приват, домовимося про ремонт. Зрозумій те, що не бачачи приймача такі ремонти це тицяти пальцем у небо. Тобі потрібно відремонтувати приймач, чи розводити теоретику й гадати на кавовій гущі?

sasha19722201:

--- Цитата: arrows від 21:14:54, 20 Березня 2019 ---sasha19722201, от що тобі сказати, програмно ти це не виправиш однозначно. З паяльником, тестером та розумінням схеми звісно ж не товаришуєш. Краще віднеси тому хто товаришує, або напиши мені в приват, домовимося про ремонт. Зрозумій те, що не бачачи приймача такі ремонти це тицяти пальцем у небо. Тобі потрібно відремонтувати приймач, чи розводити теоретику й гадати на кавовій гущі?

--- End quote ---
Я не рзумую  чому ви зробили тикий висновок----- якщо випаююю флешки то однозначно товаришую і з паяльником і тестером осцилографом генератором и тд и тп просто не маю схеми
Декілька раз мав таку проблему в lortonax то вона лікувалась банальною заміною транзистора по видео

arrows:

--- Цитата: sasha19722201 від 04:27:45, 21 Березня 2019 ---Я не рзумую  чому ви зробили тикий висновок
--- End quote ---
Тому що питання задане наче ти той приймач тримаєш перший раз в руках. А те що ти випаюєш флешки, мені цього звідси не видно, та це ще не є показником твоєї професійності. В мого кума малий (6,5 років) випаює не тільки флешки, от жаль ще не розуміє схемо-техніки плат та запаяти назад не вміє.

--- Цитата: sasha19722201 від 04:27:45, 21 Березня 2019 ---просто не маю схеми
Декілька раз мав таку проблему в lortonax то вона лікувалась банальною заміною транзистора по видео
--- End quote ---
Тоді по аналогії. А раз немає схеми, то очі та розум тобі навіщо? Доріжок на платі також немає? Береш та від виходів тюльпанів які не працюють, прозвонюєш в глиб схеми все що трапиться на цьому шляху. Можна на майбутнє замалювати кусок тієї схеми. Дивись у щось тай упрешся.

snikers:
На мою думку тут проблема банально проста-треба лишень поміняти шнурок AV взяти від завідомо робочого тюнера або перепрошити не дампом а голою прошивкою.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version