Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral

Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал

<< < (4/7) > >>

urij66:
От що робить із людьми жадність.Якби вчасно замінив кабель, то таких проблем не було б.Пряма дорога в СЦ-там скажуть все.

arrows:
urij66, ну ти й неадекватний! При чому тут жадібність, у мене були випадки коли люди навіть не здогадувалися про те що до них по кабелю тече вода декілька років. Викликали по факту "немає сигналу". Потім виявлялося що лоховатий встановлювач антени полінувався зробити кільце біля антени та вікна щоб виключити таку ситуацію. Може це був ти?

Виктор Волошук:
Якщо лоховатий, або продуманий встановлювач антени ,не робить кільце з кабеля біля вікна ,щоб не затікала вода по кабелю в тюнер,то тоді  самі берем віконну замазку ,чи пластилін і заліпляєм отвори в віконній рамі.

arrows:
Виктор Волошук, якщо не робити таке кільце хоча б біля антени, тоді водичка може потекти в середині кабеля. Тоді твоя замазка не допоможе. Два місяці тому у мого сусіда так гавкнув Т2, я коли глянув був у шоці. З самого приймача вилилося десь 150 грам води, кабель зовні був сухим, в середині ж жаби квакали. Сусід казав що кабелю дев'ять років, от дев'ять років водичка тихенько стікала по кабелю 20 метрів. в результаті ВЧ модулю сталася жопа, вигнило там все.

urij66:
arrows,сам ти неадекват.Бо у більшості випадків, коли приходжу підлаштовувати антену, або щось замінити-конвертор, дісек і кажу що кабель потріскав.Пояснюю всі нюанси які можуть виникнути, то за 7 років тільки двоє погодились на заміну одразу.А решта через деякий час дзвонила і жаловалась про проблеми.І потім, поки я працював, весь час стояли і бідкались-чому я тебе не послухав.Я говорив, що то все жадібність,а вони то грошей не було, то те, то це.Я таким зразу казав-іди і не заважай працювати, думати потрібнл було раніше.
Додано: 04:36:06, 20 Лютого 2019І ще arrows, то поодиночні випадки-коли людина не здогадується, а в 90% вони знають.І якщо 10років вода тече по кабелю, то ти наматай хоч 5 колець, то нічого не допоможе.Ви всі тут такі грамотні і чесні-а на ділі робите такі халтури, щоб потім ще заробити.І починаєте тут умнічать як потрібно.Той хто більше кричить, що то ти так робиш, сам є таким.Як кажуть, на злодію і шапка горить.Якщо я не адекват, то ти придурочний неадекват-любязністю на любязність.Дякувати не потрібно і ображатись теж.Які пироги печуть, такі і відпікують.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version