Різне > Куплю - Продам

Куплю мікросхему-тюнер Airoha AV2012

(1/1)

VladVlad:
Терміново потрібна мікросхема-тюнер до приладу настройки антен Sathero-SH100HD.

vitivan:

--- Цитата: VladVlad від 21:05:59, 21 Листопада 2018 ---Терміново потрібна мікросхема-тюнер до приладу настройки антен Sathero-SH100HD.

--- End quote ---

Можемо відремонтувати Ваш прилад.

VladVlad:
Привіт Vitivan. Даний прилад я брав у тебе в серпні 2017 на Volsat(там я Zuk). Користувався ним дуже мало. Причина така: Підключаю живлення.Прилад запускається. Підключаю супутникову головку, через півтора-дві хвилини переключення частот прилад повністю вирубується. Скільки потягне ремонт і куди тобі відправити прилад? Скільки часу займе сам ремонт?

vitivan:

--- Цитата: VladVlad від 05:13:17, 22 Листопада 2018 ---Привіт Vitivan. Даний прилад я брав у тебе в серпні 2017 на Volsat(там я Zuk). Користувався ним дуже мало. Причина така: Підключаю живлення.Прилад запускається. Підключаю супутникову головку, через півтора-дві хвилини переключення частот прилад повністю вирубується. Скільки потягне ремонт і куди тобі відправити прилад? Скільки часу займе сам ремонт?

--- End quote ---

Яка різниця скільки ти користувався, якщо є проблема її треба вирішити. Зателефонуй, обговоримо це питання.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version