Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

ОБЕРЕЖНО!!!

<< < (3/4) > >>

pavlo8000:
Не заробляю.Так сьогодні два тюнерка за дякую відновив. Краще по вашим словам дати криве ПО хай запорять, а потім відновлять за грн. 

viktor 1968:
Спеціально зайшов на той сайт де по словах pavla одні "нехороші люди". Прочитав трохи що пишуть... там же голосно попереджають, що прошивка альтернативна , з поясненням як шити...І ЯКІ МОЖЛИВІ НАСЛІДКИ!!! Тож звідси один висновок pavlo8000 читати до кінця потрібно, а не скачати, і тупо пхати в свій тюнер.

arrows:

--- Цитата: pavlo8000 від 18:27:39, 20 Жовтня 2018 ---Краще по вашим словам дати криве ПО хай запорять
--- End quote ---
Так не я ж його даю, а за інших відповідати не можу. Від того що хтось хоче побавитися з людей таким чином, ніхто не може бути застрахованим. Попередив, це добре, але на цьому твоя місія повинна закінчуватися. На нашому форумі такого поки немає й надалі надіюсь не буде. А що там твориться нас не повинно хвилювати. Я наприклад, такі форуми не відвідую й не зовсім розумію про який саме сайт йдеться. Можливо колись туди заходив та навіть реєструвався, не пам'ятаю. Відкинув як шлак тай сплю спокійно.
--- Цитата: pavlo8000 від 18:27:39, 20 Жовтня 2018 ---Не заробляю.Так сьогодні два тюнерка за дякую відновив.
--- End quote ---
це твоє діло, й тобі вирішувати брати копійку, чи й дякую вистачить.
Я також часто своїм клієнтам роблю за так. Але живу й працюю в селі де всі один одного дуже гарно знають, так коли запрошують за стіл, (брав гроші чи ні, не головне) відмовляючись можна образити господаря. Тому "поляна" враховується за оплату праці або додатковий бонус.

Додано: 19:41:42, 20 Жовтня 2018
--- Цитата: viktor 1968 від 19:19:03, 20 Жовтня 2018 ---там же голосно попереджають, що прошивка альтернативна , з поясненням як шити...І ЯКІ МОЖЛИВІ НАСЛІДКИ!!!
--- End quote ---
Отакої, а я й справді повірив що без попередження. Що сталася диверсія якихось міфічних кацапів з сепаратистами.
--- Цитата: viktor 1968 від 19:19:03, 20 Жовтня 2018 --- скачати, і тупо пхати в свій тюнер.

--- End quote ---
От якраз на таких тороплених й заробляю багато копійок.

pavlo8000:
На флудо форумі позволяють москалеві з бійска писати, що йому в голову збриде. Почитайте по В6... А чела колись погнали з u2c. Він продавав продукцію в себе в бійску.  Ображений видно чел.
Стидно признатись, що розмовляв з ним колись. Отже і пише різну ... А на форумі бачу там це вітається.  Чи вони собі рейтинг підносять так.

arrows:

--- Цитата: pavlo8000 від 19:52:56, 20 Жовтня 2018 ---А на форумі бачу там це вітається.  Чи вони собі рейтинг підносять так.
--- End quote ---
Що нам всім до цього? Що за москаль? Де той бійськ? Що воно взагалі таке? Якщо місто, то чому пишеться з маленької букви й не акцентується що це місто? Якщо це місто в Україні, то чому він москаль, а якщо й правда москаль, то що він робить в Україні такого, що має такий авторитет і ти виділяєш для його піару цілу тему на нашому форумі?
Здається мені що це твоя приватна не приязнь цієї людини, ви посралися, а тепер так виглядає твоя помста тому юху.
Прошу модераторів перемістити тему до смітника, немає тут чого обговорювати. Два пана не миряться, а від нас стільки уваги. Тьху-блядь, сміття...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version