Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Дріми "відмирають"
Lufa:
Привіт. Лише почав працювати з Дрімом 500.
Дратує шо все що стосується його роботи (запис фільмів, читання з компа) і т.п. активно обговорювалось в 2003-2004 роках (лише таке знаходжу з пошуковиків).
Таке враження що в мене якийсь старовинний пристрій. Ніде чітко нема які плагіни зараз працюють, як їх налаштовувати - вся інфа 2-3 річної давності. Зі всім проблеми, купа несумісностей.
Це лише мені так здається чи Дрім справді не розвивається зараз?
stepan_kv:
--- Цитата: Lufa;18639 ---Привіт. Лише почав працювати з Дрімом 500.
--- End quote ---
От коли попрацюєш більше, тоді і будеш робити висновки:)
oleger:
2 Lufa
якщо тобі впадло подивитися на форумі ,на цьому ,де інфою про дріми аж по швам розлізається - то я не знаю нащо ти собі купив такий тюнер
аналогове тв - РУЛЕЗ
тож ним і користуйся
Lufa:
--- Цитата: oleger;18646 ---2 Lufa
якщо тобі впадло подивитися на форумі ,на цьому ,де інфою про дріми аж по швам розлізається - то я не знаю нащо ти собі купив такий тюнер
--- End quote ---
Ви не зрозуміли. Копни інфу по Openbox - купа і правдиве все, нове, 100% робоче
Копни по Dreambox - інфи купа, все старе (2003-2005 роки), більшість німецькою чи автрійською чи італійською :) і причому все вже неактуальне.
Я працював і з іншими тюнерами. З Dreambox - все дуже неорганізовано. Сайти з яких вантажаться плагіни - виглядають як з минулого століття.
Неможливо взнати, яка остання версія додатка VLC (до речі? :)), чи хтось читає RSS кирилицею (га? :)), дже взяти свіжий PIP (де розробник???) - усі джерела говорять про різні версії.
Я багато працюю з різними системами, з порграмним забезпеченням. Я звик шукати автора, слідкувати за свіжістю програм. а тут...
Бардак. :) Це так мені здалося, як новачку.
oleger:
порада
якщо все ж таки не помилилися з вибором тюнера читайте форум
розділ по дрімбокс
Навігація
Go to full version