Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

Дріми "відмирають"

(1/2) > >>

Lufa:
Привіт. Лише почав працювати з Дрімом 500.

Дратує шо все що стосується його роботи (запис фільмів, читання з компа) і т.п. активно обговорювалось в 2003-2004 роках (лише таке знаходжу з пошуковиків).

Таке враження що в мене якийсь старовинний пристрій. Ніде чітко нема які плагіни зараз працюють, як їх налаштовувати - вся інфа 2-3 річної давності. Зі всім проблеми, купа несумісностей.

Це лише мені так здається чи Дрім справді не розвивається зараз?

stepan_kv:

--- Цитата: Lufa;18639 ---Привіт. Лише почав працювати з Дрімом 500.
--- End quote ---

От коли попрацюєш більше, тоді і будеш робити висновки:)

oleger:
2 Lufa
якщо тобі впадло подивитися на форумі ,на цьому ,де інфою про дріми аж по швам розлізається  - то я не знаю нащо ти собі купив такий тюнер

аналогове тв  - РУЛЕЗ  
тож ним і користуйся

Lufa:

--- Цитата: oleger;18646 ---2 Lufa
якщо тобі впадло подивитися на форумі ,на цьому ,де інфою про дріми аж по швам розлізається  - то я не знаю нащо ти собі купив такий тюнер

--- End quote ---

Ви не зрозуміли. Копни інфу по Openbox - купа і правдиве все, нове, 100% робоче

Копни по Dreambox - інфи купа, все старе (2003-2005 роки), більшість німецькою чи автрійською чи італійською :) і причому все вже неактуальне.

Я працював і з іншими тюнерами. З Dreambox - все дуже неорганізовано. Сайти з яких вантажаться плагіни - виглядають як з минулого століття.

Неможливо взнати, яка остання версія додатка VLC (до речі? :)), чи хтось читає RSS кирилицею (га? :)), дже взяти свіжий PIP (де розробник???) - усі джерела говорять про різні версії.

Я багато працюю з різними системами, з порграмним забезпеченням. Я звик шукати автора, слідкувати за свіжістю  програм. а тут...

Бардак. :) Це так мені здалося, як новачку.

oleger:
порада
якщо все ж таки не помилилися з вибором тюнера читайте форум
розділ по дрімбокс

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version