Приймачі DVB-S/S2 > StarTrack
Star Trak S2 Minі Plus відновлення списку каналів
vav1318:
Всім доброго дня. Звертаюсь до всіх власників цього девайсу, і до знаючих, може хто підкаже, стикнувся з такою проблемкою, коли викликаєш список каналів на екран, є додаткова опція "сортування" типу по алфавіту, відкриті-кодовані та ін. Я спробував сортування в алфавітному порядку, а назад вернутися до свого, відсортованого списку неможу, відсутня функція "по замовчуванню" Може хто стикався, на сортування потратив купу часу а тепер каша.
Додано: 21:00:59, 24 Серпня 2018
Додано: 21:01:30, 24 Серпня 2018
Супутникове Телебачення:
--- Цитата: vav1318 від 20:35:08, 24 Серпня 2018 ---Всім доброго дня. Звертаюсь до всіх власників цього девайсу, і до знаючих, може хто підкаже, стикнувся з такою проблемкою, коли викликаєш список каналів на екран, є додаткова опція "сортування" типу по алфавіту, відкриті-кодовані та ін. Я спробував сортування в алфавітному порядку, а назад вернутися до свого, відсортованого списку неможу, відсутня функція "по замовчуванню" Може хто стикався, на сортування потратив купу часу а тепер каша.
--- End quote ---
скинь тюнер повністю на заводські настройки. Та налаштуй все по новому derisive.gif
urij66:
--- Цитата: vav1318 від 20:35:08, 24 Серпня 2018 ---Всім доброго дня. Звертаюсь до всіх власників цього девайсу, і до знаючих, може хто підкаже, стикнувся з такою проблемкою, коли викликаєш список каналів на екран, є додаткова опція "сортування" типу по алфавіту, відкриті-кодовані та ін. Я спробував сортування в алфавітному порядку, а назад вернутися до свого, відсортованого списку неможу, відсутня функція "по замовчуванню" Може хто стикався, на сортування потратив купу часу а тепер каша.
--- End quote ---
Скидати на заводські не потрібно, то все лишнє.Просто по новому посортуйте канали і збережіть дамп, або список каналів на флешку.Тепер вам буде наукою, навіщо було лізти до того сортування, майбуть руки чесались попробувати.От і маєте, нема зворотньої функції.
vav1318:
Дякую за поради, може хтось почитає це і в наступних прошивках ця проблема буде вирішина, через мої руки пройшла маса тюнерів від аналога до 4К, але з таким вперше.
Snoop:
--- Цитата: vav1318 від 06:49:07, 25 Серпня 2018 ---Дякую за поради, може хтось почитає це і в наступних прошивках ця проблема буде вирішина, через мої руки пройшла маса тюнерів від аналога до 4К, але з таким вперше.
--- End quote ---
думаю що ні! Оскільки через півроку рік перестануть взагалі писати до ного прошивки а вийде щось новіші їм треба щоб люди новіше купували а не старим користувалися!
Навігація
Go to full version