Автор Тема: S+ бачить не всі транспордери  (Прочитано 1334 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг: +4/-0
S+ бачить не всі транспордери
« : 07:03:53, 22 Серпень 2018 »
Доброго дня,така проблема:S+ maxi на Amos  не бачить 12410H20833,на Astra 12322V27500,хоча на інших ресах(А1 і В6 тарілка на три телевізора) все йде без проблем,вчому проблема і як вирішити проблему?дякую

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4242
  • Рейтинг: +5174/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #1 : 07:58:04, 22 Серпень 2018 »
Думаю у Вас не правельно виставлена частота гетеродину в налаштуваннях супутників, стоїть 9750/10750, замість 9750/10600
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг: +4/-0
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #2 : 08:21:23, 22 Серпень 2018 »
Думаю у Вас не правельно виставлена частота гетеродину в налаштуваннях супутників, стоїть 9750/10750, замість 9750/10600
вже пробував і 10600 і 10750,не допомогло

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 201
  • Рейтинг: +276/-0
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #3 : 10:50:50, 22 Серпень 2018 »
В налаштуваннях LNB  в Вас має стояти : універсальна 9750/10600 а не користувач
А 22кГц : авто

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг: +4/-0
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #4 : 11:47:03, 22 Серпень 2018 »
В налаштуваннях LNB  в Вас має стояти : універсальна 9750/10600 а не користувач
А 22кГц : авто
дякую,вечером спробую

Відсутній Vitaliy167

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +39/-3
  • Постійний користувач
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #5 : 14:53:51, 11 Жовтень 2018 »
Вам треба відкоректувати замість 12410 12411...12412 або 12409...12408  шось того і так другі транспордери.Або просканувати сліпим пошуком.
VitaliSat    vitali.nosa77@gmail.com

Відсутній Ruslan1985

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг: +4/-0
S+ бачить не всі транспордери
« Відповідь #6 : 11:58:59, 12 Жовтень 2018 »
Вам треба відкоректувати замість 12410 12411...12412 або 12409...12408  шось того і так другі транспордери.Або просканувати сліпим пошуком.
[/qu
дякую,спробую

 

Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1723
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив

Автор SashaTvРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 98
Переглядів: 53864
Остання відповідь 18:15:08, 08 Березень 2016
від oleh61
Eurosat DVB-8004 super не бачить кодованих каналів

Автор bumer1978Розділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 14
Переглядів: 3883
Остання відповідь 22:03:30, 18 Березень 2009
від gebiter
Openbox x600 сигнал бачить, але не показує

Автор sasha19722201Розділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 2110
Остання відповідь 11:15:12, 10 Листопад 2016
від clott
Sat-Integral S-1258 HD Racing не бачить канали

Автор sasha19722201Розділ Sat-Integral

Відповідей: 1
Переглядів: 1265
Остання відповідь 17:07:03, 16 Грудень 2018
від raketik00