Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
IPTV та Сат-інтеграли
vasic:
--- Цитата: AlShep від 20:28:35, 09 Лютого 2020 --- виправити те, що реально потрібно немає кому...Пєчалька...
--- End quote ---
От тобі і карти в руки , щоб не було ,, печальки" почни сам, якщо нема кому...
joker2706:
Sat Integral 1258. Пробував плейлисти від різних провайдерів, в тому числі просто тв. Після загрузки в тюнер, в списку один канал і той не показує. Який має бути формат листа ?
snikers:
А що ви хотіли купити тюнер ща 10 баксів і щоб на ньому щей сталкер портали робили і м3у листи читалися на ура?Як на мене то і так задохера того що на ньому 6 міс шаріка на халяву.Ваші бажання і хотіння явно не відповідають ціні цього девайсу
nico2:
Чудово на ньому працюють і вбудовані айпітіві і айпітіві память куди треба завантажити м3у з меню юсбі і шарик уже не півроку а рік
vovabs:
Підкажіть, будь ласка, куди прописати посилання на плейлист, щоб після викл.тюнера працювали всі канали з плейлиста, а не 200.
Зараз загружаю з флешки плейлист в тюнер в розділ IPTV пам"ять, там ще є один розділ IPTV але там є якісь вже встроєні плейлисти і видалити я їх не можу.
Коли прописую вручну посилання на плейлист, то появляється тільки один канал і все.
Навігація
Go to full version