Приймачі DVB-S/S2 > U2C

uClan Ustym 4K PRO - прошивка, список каналів, ключі

<< < (13/31) > >>

Моренко Сергій:
Колеги, невже моє запитання тяжке на відповідь? Хтось мені вангував, що я не зможу виставити порти дісека на енігмі... А дати відповідь на таке легке запитання не можете? Хтось взагалі в курсі, що можливо дивитись iptv канали через букети, не форматуючи при цьому плейлист в формат для енігми, а використовуючи посилання на плейлист?

snikers:
Вам потрібно встановити IPTV плейер в розділ плагіни,привязати флешку до тюнера і через нього переглядати іптв листи

mick34:

--- Цитата: Моренко Сергій від 02:24:06, 19 Лютого 2019 ---дивитись iptv канали через букети, не форматуючи при цьому плейлист в формат для енігми, а використовуючи посилання на плейлист?

--- End quote ---
На даний момент, без сторонніх плагінів  (скажімо такого як вказано вище) - немає можливості.

Моренко Сергій:
Дивитись з флешки у форматі m3u? Грався колись давно так... Геморно це. Та й не про це мова... Я дивлюсь iptv напряму через букети, посилання самооновлюються автоматично або вручну завдяки одному чудовому плагіну.
Всі посилання на плейлисти закинув в ресивер через ftp і ніякого геморою з iptv player, котрий не у всіх до речі ще й оновлюється... 
Мене цікавить чи буде плагін джедімейкер працювати на Устимі
До речі' поки писав повідомлення, глянув на giclub там один юзер має в підписі ресивер 4к, теж користується цим плагіном

mick34:

--- Цитата: Моренко Сергій від 09:50:53, 19 Лютого 2019 --- плагін джедімейкер

--- End quote ---
Згоден, геморно ) англійською, якщо можна, як називається

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version