Приймачі DVB-S/S2 > U2C
uClan Ustym 4K PRO - прошивка, список каналів, ключі
pavlo8000:
Вам сюда https://www.opena.tv/forum524/?s=7aeb3b1886e7bad1779bc13f461e0079 , там спитайте.
vbrov:
Підкажіть як зберегти повний бекап цього ресиверу на флешку USB.
При запуску цього пункту меню видає повідомлення "немає відповідного пристроя USB" та ще "на флешці повинен бути файл backupstick.txt".
Флешку відформатував в FAT32, файл backupstick.txt створив - але повідомлення не зникає і процес далі не іде.
vitivan:
Подивися як це робити на Zgemma H9, думаю допоможе тобі розібратися інструкція з картинками, я говорю лише про створення бекапу! Шлях відкату у твоєму тюнері може бути інший.
le2506:
Доброго вечора,в мене uClan Ustym 4K PRO імідж OpenATV 6.3 Допоможіть будьласка запустити емулятор Wicard 1.19,загрузив емулятор з фіда.Коли запускаю ЕМУ видає" Wicard 1.19 не запущений. Назва емулятора не найдена в команді запуску". Перевірте конфіги емулятора".Де правити,буду дуже вдячний.
le2506:
--- Цитата: le2506 від 15:23:24, 25 Грудня 2018 ---Доброго вечора,в мене uClan Ustym 4K PRO імідж OpenATV 6.3 Допоможіть будьласка запустити емулятор Wicard 1.19,загрузив емулятор з фіда.Коли запускаю ЕМУ видає" Wicard 1.19 не запущений. Назва емулятора не найдена в команді запуску". Перевірте конфіги емулятора".Де правити,буду дуже вдячний.
--- End quote ---
Розібрався потрібно правити wicardd.emu
Навігація
Go to full version