Приймачі DVB-S/S2 > U2C

uClan Ustym 4K PRO - прошивка, список каналів, ключі

<< < (27/31) > >>

vitivan:

--- Цитата: vlad2019 від 15:59:09, 03 Квітня 2021 ---вперше чую.

--- End quote ---

краще самому прочитати, ніж почути від тих хто не читає!  З двома операційними системами LINUX: Enigma2 та Denys_OS

https://uclan.tv/index.php?id_product=21&rewrite=ustym-4k-pro&controller=product&id_lang=3

+38 (095) 422-11-45  або тут запитати.

snikers:
А толку з того тюнера якщо нема підтримки СІ+(кам модулів платного доступу)
Я більше схильний до тюнерів які мають операційну систему Енігма2.Андроїди рубероїди то не для здорового пергляду,який би той сервіс іптв не був дорогим чи дешевим то треба ще мати стальні нерви щоб то дивитися.Тільки і чуєш у відповідь міняйте провайдера інтернету,яка у вас швидкість до сервера?Питається нахера воно мені має бути потрібним якщо я хочу дивитися без нервів телебачення?З настанням кодування щоб воно згоріло Веріматрікс ситуація різко змінилася, почалося ото недо ІПТВОдна швейцарська компанія провела опитування серед населення яким чином чи яку перевагу надаєте телебаченню по інтернету чи по супутнику?88% опитаних вибрали наземну цифру і DVB-S2.Прислухалися і зробили тб по 2 варіанту.То ІПТВ ніколи не заступить якість і стабільність в порівнянні з 2 варіантом.А ви панове перед тим як купити тюнер задумайтесь на як довгий час він має вам служити і робіть правильні висновки.

arrows:

--- Цитата: snikers від 20:43:27, 03 Квітня 2021 ---ІПТВ ніколи не заступить якість і стабільність в порівнянні з 2 варіантом
--- End quote ---
Отож, ніколи інтернет НЕ БУДЕ стабільнішим від потоку с супутника. Хоч по дротам хоч по повітрю, завжди якісь підводні камінці зустрічаються, то свисток не той, то провід переламався, то дощ, то хмара, то дерево або кущ розпустив свої листочки. Хіба що StarLink від Ілона запрацює гарно, до речі то також супутники.

slavon:

--- Цитувати ---А толку з того тюнера якщо нема підтримки СІ+(кам модулів платного доступу)
--- End quote ---
а толку, мені українцю з того САМ+ модуля, коли за мої кровні, чесно зароблені, гроші жиди-олігархи мені пропанують 3-сортний контент, призначений в основному, або для нащадків червоножопих комуно-кацапів окупантів, або для виховиних ними за 70 років червоної окупації хохлів-малоросів,  у переміжку 50/50% з тупорилою рекламою снікерсів, тампапаксів, іншої фігні, за неадекватними цінами ... ???

--- Цитувати ---Одна швейцарська компанія провела опитування серед населення яким чином чи яку перевагу надаєте телебаченню по інтернету чи по супутнику?88% опитаних вибрали наземну цифру і DVB-S2.
--- End quote ---
нажаль наземної цифри у нас немає (практично немає) і хто зна коли буде ... 
--- Цитувати ---Андроїди рубероїди то не для здорового пергляду,який би той сервіс іптв не був дорогим чи дешевим то треба ще мати стальні нерви щоб то дивитися.
--- End quote ---
якщо брати контент на нормальному сервісі, дивитися його на номальному приймачі (наприклад з E2 на борту) чи медіаприставці (з ОС Андроїд), при умові що у Вас провайдер інтернету по оптиці - все працює доволі нормально та стабільно.
--- Цитувати ---Отож, ніколи інтернет НЕ БУДЕ стабільнішим від потоку с супутника. Хоч по дротам хоч по повітрю, завжди якісь підводні камінці зустрічаються, то свисток не той, то провід переламався, то дощ, то хмара, то дерево або кущ розпустив свої листочки.
--- End quote ---
у супутнику також є свої нюанси - на прийом Ку-діапазону хмари, кущі  також впливають ...    ca.,

vitivan:

--- Цитата: slavon від 17:07:14, 02 Квітня 2021 ---навіщо вам цей галімий та глючний Андроїд ??? заливаєте Е2 від OpenPli v8.0 - IPTV літає, швидкість переключення каналів на IPTV практично рівна швидкасті переключення ФТА каналів ...   ca.,

--- End quote ---

На саму дешеву андроїдну приставку (головне щоб була оригінальна, а не обрізана копія) х96 міні ставиться енігма, приставка перетворюється в ракету по швидкодії, іптв літає, меню максимально наближено до сат. тюнера, канал стартує зразу як запускається приставка, не потрібно ніякі плагіни устанавлювати і запускати їх щоб розпочати перегляд. Дуже удобно для старших людей які не люблять щось лишній раз нажимати на пульті.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version