Приймачі DVB-S/S2 > U2C

uClan Ustym 4K PRO - прошивка, список каналів, ключі

<< < (3/31) > >>

slavon:
почалося ...  :2funny: :2funny: :2funny:
я просто спитав для можна вкупити, не розумію звідки така агресія ...  ca.,

Ogirok:
Павло, а ти відредагуй перший пост в темі, напиши, щось типу відеоогляд нового приймача від Савонтія і все, зауважень подібних тоді  не повинно виникати.

Savontiy:
Я чомусь не здивований таким коментах. Зазвичай їх видають особистості дуже освічені і з багатим внутрішнім світом. Якщо тобі хочеться блювати, то навіщо ти це дивишся? Якщо у тебе блювотні позиви - саме час звернутися до лікаря, може зі здоров'ям щось не так. Давай подивимося на твою творчість й обізнанність. Про кацапа ти не правий, я українець і цим пишаюся.

slavon:
Вельмишановний чи невильмишановний Savontiy   чому ви рекламу цього тюнера для продажів в Україні, зокрема в Бандерштаті, у місті Львові - місті де вчився Герой України, провідник ОУН УПА, Степан Бандера, робите на ворожий українцям  кацапській мові на так званому кацапському недо-язіку !!!  ca.,

pavlo8000:
Давайте без політики, мови. Я так люблю наш народ, одною рукою квіти кладе до Наших Героїв, а другою краде їх. Не разу не чув у Львові на радіо базарі, щоб чел прийшов перешивати тюнер та казав стерти йому ворожі канали. от такі ми українці. А деякі навіть питають чи є там вони. А якою мовою говорить людина мені по барабану, щоб людина була адекватна. Як тільки новини по UCLAN то зразу куча флуда та тему закривають. Не перетворюйтеся на флудо_в-о-л-с-а-т з users12 (москалем з бійска) .  Для перших 20 форумчан будуть знижки на тюнер, коли появиться тюнер в продажі !!!  Пишемо в лічку!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version