Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Ejtag і Globo( Opticum ) 4100c
gorobko:
Дякую, arrows, за програмку і вибачаюсь, що довго не відписував ( був зайнятий іншими справами)
Словом зчитав дамп з тюнера через Ejtag і виявив, що він замість 2 мб його розмір становить лише 60 кб.
Таке враження, що записується дамп повністю (~40 хв), а зчитуеться тільки частково. І ще одне. При записі чи при стиранні блоків получаю таке повідомлення:
Будем стирать 32 блок(ов)...
Стираем блок 1 с адресом = 0000
Не трется блок 1 с адресом = 0000
Ошибка стирания блока 1 с адресом = 0000
Тоді я стираю флеш і після того при записі прошивки всі блоки стираються і починається запис.
Може хто-небудь стикався з такою проблемою, підкажіть, будь ласка, буду вдячний за будь-яку відповідь
arrows:
Було таке коли перероблював JTAG з під КПК Toshiba G900 на приймач EVO 700s. Глючив JTAG по причині нехватки живлення мікросхеми. Перевіряйте все дуже уважно, я також думав років вісім назад, що зпаяв JTAG по схемі і все поїде, аж ні, він з Вас ще посмокче крові :2funny:. І всеж таки попробуйте те що я виклав у Відповідь #198 там по JTAGу на таких GLOBO подібних є все і ні разу не підводило. ca.,
gorobko:
Поблему з розміром файла вирішив - в настройках програми виставив "Длина 200000" і залився повний дамп. Тюнер так і не запустився і тоді я зчитав дамп, і порівняв в програмці CMP_v2_20 (доречі, дякую за неї) з оригіналом. Показало 79 несовпадінь, причому в оригіналі ці сектори виглядають буква-цифра, цифр-цифра і т.д. (напр. 85, 8D,05,41,A8...), а в здампованому файлі всі ці сектор замінені нулями (00,00,00...). Можливо це все таки пошкоджена флеш?
arrows:
Vic
gorich:
--- Цитата: arrows від 19:50:48, 11 Квітня 2014 --- Vic
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:
чому так?
Навігація
Go to full version