Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Національна мережа цифрового телебачення концерна РРТ

<< < (3/4) > >>

april:
Знову Яворівщина в прольоті. Невже не можна в встановити передавач на вишці в Івано-Франковому (Янові). Чим вони думають?

loza77:

--- Цитата: BodiaK від 21:01:25, 10 Грудня 2019 ---
--- Цитата: duman від 17:53:23, 10 Грудня 2019 ---...Ще одну антену ліпити ...
--- End quote ---
А для чого?  "Полячка" нормально справляється з метровим діапазоном.

--- End quote ---
Ще невідомо яка буде  поляризація. Канали з Польщі в дециметрах і метрах ідуть в різних поляризаціях.

slavon:

--- Цитувати ---Чим вони думають?
--- End quote ---
як чим думають - жопою ...  :2funny:
глянув цей список частот по 2-3 обастях і у мене склалося враження  що його складав повний невіглас в питаннях радіотехніки, поширяння хвиль !!! Наприклад у Львівській області 
цілих 3 населених пункти Львів, Красне і Новий Розділ на одному  9 частотному тв каналі, між населеними Львів-Красне - менше 50 км,  та Львів-Новий Розділ десь приблизно 50 км - як вони планують розвʼязати завади між передавачами використовуючи одну горизонтальну поляризацію сигналу??? Теж саме стосується трійки Турка-Старий Самбір-Борислав, трійки Горхів-Луцьк-Радехів - 7 чат.канал, пари Ів.Франківськ-Калуш - 5 част.канал ... Таких нюансів по усій Україні можна знайти з зо 2 десятки !!! 

--- Цитувати ---Невже не можна в встановити передавач на вишці в Івано-Франковому (Янові).
--- End quote ---
Я б ставив не в Янові, а в Новояворівську ... Не тільки Яворівщина обділена передавачами, а й наприклад моя Перемишляньщина - передавач на 0.5 кВт аж проситься в Перемишлянах, в НовомуРоздолі знову вліпили запальничку на 0.2 кВт, тому відповідно проситься передавач в Бібрці (хоча б 100 ват), тощо ...   ca.,

BodiaK:

--- Цитата: loza77 від 06:43:51, 11 Грудня 2019 ---... Канали з Польщі в дециметрах і метрах ідуть в різних поляризаціях.
--- End quote ---
Перевірено на практиці - прийом польського ефірного телебачення з допомогою т.зв. "решітки" що у метровому, що у дециметровому діапазоні без зауважень. O0

Diller:
Більш конкретно розбито по цифровим регіонам Спойлерhttps://ukrtvr.org/mh/19[close]

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version