Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
Sat-Integral: обговорення
ВПКолісник:
--- Цитата: malyshka від 09:56:57, 16 Травня 2020 ---В чому причина зрозуміти не можу. Vic
--- End quote ---
Ось дивіться,я теж не міг добавити ключ через кнопку PAGE- .було вімкнене автооновлення бісс,як я зайшов в патч меню то побачив ,що бісс ключів 550 штук.Я їх відалив усі нажавши кнопку 1.Так як нехватало памяті.
Після видалення я побачив що бісс не обновляються,стоячи на каналі по 5-10 хвилин.
Пробував версіі 2.95,2.97,2.98 після чого ввів вручну шість ключів на горинича через кнопку PAGE- їх прийняло запамятало та все добре.
Після чого я вимкнув автооновлення бісс,так як навіть і воно запрацює,то вважаю що за ради десятка бісс ключів воно не потрібне щоб добавлявся весь непотріб автоматично щей в такій кількості.
Це ж не Павер ву,що попрібне регулярне оновлення.
Пробуйте,дивіться як у вас,я розповів як було у мене.
Виктор Волошук:
Після того як в прошивку, всунули автооновлення бісс.Я при зміні ПЗ заходжу в налаштування ,і зразу відключаю оте автооновлення бісс.Ключі заливаю з флешки, якщо потрібно то добавляю через кнопку page-. До речі скоро буде -2 ключа. Канали СТС з 1.06 підуть з ямал 90Е.
malyshka:
Витер ключі, автоматом заповнив діючі 6 шт і все пішло. Помилка була саме в тому, що при заливці ключів з флешки новий файл не витирає попереднього і список ключів весь час був переповнений. Допомогла "одиниця". Респект ВПКоліснику. *-I
grek:
Доброго ранку. Хтось налаштовував на sat-integral 1228 55 градус канали Т2-МІ?
slavon:
grek кому це кацапо-мацковіцьке пропагандиське лайно треба ??? ca.,
Навігація
Go to full version