Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral

Sat-Integral: обговорення

<< < (15/26) > >>

francuz:
До часу кодування супутникових каналів я не знав про існування спільноти SAT-TV форум. Але прийшлося мамі щось налаштувати, бо місцевість гориста і Т2 не тяне,  знайшов багато речей, про існування яких не підозрював. На цьому форумі, мені здається, можна знайти пораду на всі питання. Тому і сам поділюся деяким досвідом про сервіс IPTV на ресиверах Sat-Integral S-1228 HD та Q-07.
1. Стареньким не втикайте безплатну "шару". Навіть при дуже гарному інтернеті-постійна буферизація, а то й зовсім пропадають канали. Перепробував десятки всяких плейлистів напротязі 3-х місяців. Якщо вже наважитесь-то краще з Shara TV (канали "Україна" потягнуть на 20грн. в місяць.
2. Якщо і сусуди мають інтернет-можна кооперуватись. Тоді краще в офіційного провайдера купити найдешевший пакет і роздати (наприклад на 5 приставок). Нюанс: потрібно зашити в хмару посилання, а таке може зробити лише ваш поставщик інтернету, який має договір з провайдером. 3. В SAT-1228 можна в хмару вшити велике посилання. Але Q-07 кращий тим, що автоматично стартує при включені на якийсь канал-це те, що потрібно старшим людям. 4. Наостанок-все описане вище добре на старі телевізори, хоча я із задоволенням дивлюсь на новому Самсунгу через ресивер IPTV

april:
Не раджу перегляд іптв із викорисанням wi-fi, тільки лан.

Dimon 24:
Добрий вечір шановне панство! Замітив до 2 дні, що пакет каналів  Віасат Україна по функаму перестав працювати. Може один або два канали працює, і  то якось по черзі,  наприклад по пізнавальних: Viasat Explore працює,а решта ні. Другий раз вмикаю працює лише National Geographic.
Це в мене одного чи в усіх хто дивиться цей пакет? Накривається лавочка, переходять в verimatrix?. Да, тюнер в мене Sat-Integral S-1311 HD Combo, прошивка 2.95  (можливо потрібно перепрошитись на 2.96).

april:
Та думаю що прошивка мало що допоможе, доживає останні дні шара пакету віасат Україна на NDS-і.

malyshka:
 Не можу розібратись в одній ніби простій проблемі: не всі канали в бісс відкриваються. На одному тюнері автооновлення бісс запускається, на іншому при тих же ключах - ні. Зкачуєш ключі з тюнера, де відкривається все, - на іншому не працює. Якщо одні бісові канали відкриваються як з фіксованим ключем, - швидко, інші потребують автопоновлення. На останніх софтах ключ вручну в прив"язці до каналу не вставиш. Шо за така чехарда, поділіться, хто розібрався.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version