Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
Sat-Integral: обговорення
arrows:
--- Цитата: BodiaK від 18:36:10, 03 Січня 2019 ---або у СЦ майстрам.
--- End quote ---
там все так дорого... можна мені через приват.
BodiaK:
--- Цитата: arrows від 18:57:39, 03 Січня 2019 ---там все так дорого... можна мені через приват.
--- End quote ---
arrows! невже пару копійок до Святої вечері не вистачає(якщо, звичайно, ви знаєте, що це таке)? Напишіть у приват, то куті вишлю!
neal.f:
роботу пульта перевіряв мотодом заміни,а прошивка мінялась двічи.хочеться поради перед "вскритієм".як ви вважаєте це проблема "заліза" чи програми?всім ДЯКУЮ!
arrows:
--- Цитата: BodiaK від 19:06:54, 03 Січня 2019 ---Напишіть у приват, то куті вишлю!
--- End quote ---
Мені твоя кутя раком встане, тебе взагалі є...е як хто заробляє? Тут є крутелики які за... рекламою, а я що не маю права?
Додано: 19:22:48, 03 Січня 2019neal.f, "заліза".
BodiaK:
--- Цитата: neal.f від 19:20:25, 03 Січня 2019 ---роботу пульта перевіряв мотодом заміни,а прошивка мінялась двічи.хочеться поради перед "вскритієм".як ви вважаєте це проблема "заліза" чи програми?всім ДЯКУЮ!
--- End quote ---
neal.f! Тоді відкрийте ресивер і поміняйте IR-приймач на любий, навіть зі старих ресиверів типу Globo 3000-5000 серії. Це болячка певної партії цих ресиверів. Після заміни повино все запрацювати. Удачі!
Додано: 21:16:32, 03 Січня 2019
--- Цитата: arrows від 19:21:24, 03 Січня 2019 ---Мені твоя кутя раком встане...
--- End quote ---
Друзі! Коментарі потрібні?.... arrows! у вас з головою все в нормі??? Хоча запитання риторичне. grabli
Навігація
Go to full version