Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral

Sat-Integral: обговорення

<< < (6/26) > >>

vasic:
Якщо враховувати  ціна - якість , можливо і є кращі , але  я наразі  маю діло лише з Sat -Integral. З ними геморою найменше. Якщо клієнта цікавить більше yutube, iptv - для того є медіабокси з відповідно більшою  ціною. Є можливість вибору...

ренат:
Вітаю!
Чи можна створити для S-1237 та інших ресиверів, таке ПЗ, яке оновлювало б ключі (без інтернету і без шаринга звичайно ж) для всіх кодувань, що існують в природі супутникового телебачення та технологій, а не тільки для Power Vu?
Лише тільки одне не збагну, чому за бажання дивитися безкоштовно і багато платних супутникових телеканалів, буває переслідування за законом, арешт, суд, вирок, термін, але ж це навіть зовсім не крадіжка чого-небудь. Та й кому яка може бути справа до того, що я у себе вдома дивлюся. І чому такого роду бажання, скрізь і завжди прирівнюється до злому бази цілком таємних даних, з метою їх платних чи безкоштовних публікацій/розповсюджень, або до злому банківських рахунків, чи до злому замків сейфів, будинків, квартир, де гроші і коштовності лежать?
Дякую за увагу.

malyshka:
  Канали, що транслюються в кодованому вигляді є товаром, за який необхідно сплачувати кошти.  Ці канали не надаються безкоштовно, а лише продаються. В магазині, наприклад, придбання товару чомусь не обговорюється. Перегляд кодованих каналів з допомогою різних технологій є нічим іншим як крадіжкою, а крадіжка за законом у будь-якій державі тягне на кримінальну відповідальність. Незнання законів від відповідальності не звільняє. І якщо вдома при обшуку виявляється (навіть віртуальне) майно, здобуте незаконним чином (напр. лівий віндовс на компі, незаконні канали, ліві програми і т.д.) можна заробити тюрму разом з конфіскацією.   

ренат:
А що тепер навіть і в Україні, таке вже діється, чи нам ще поки що щастить в цьому сенсі? Проте я ще не разу не чув, щоб десь в Україні, когось, а саме за перегляд кодованих каналів за допомогою різних технологій, було притягнуто до кримінальної відповідальністі!

loder77:
чи поширюється Funkam(безкоштовна підписка при купівлі) на перегляд 9 градуса(Екстра)?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version