Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
Sat-Integral: обговорення
WASJATKA:
Sat-Integral SP-1329 HD Combo мегого та іютуб праює.Sat-Integral SP-1229 HD PYXIS мегого. ютуб і інші додатки як для малечі
так і дорослих працюють на цьогорішніх прошивках.
kotlvovich:
А рішення є по ютубу на si1228, хто підкаже?
malyshka:
--- Цитата: kotlvovich від 15:08:37, 23 Травня 2021 ---А рішення є по ютубу на si1228, хто підкаже?
--- End quote ---
Всі в очікуванні на нове п.з.
sova2020:
Запитання у мене по S-1258 - спочатку пропав вихід по HDMI, по RCA все норм, потім почалися перезавантаження кожні 5-7сек, При відєднаній антені видає меню та список норм, ніяких ребутів. Розібрав, стаб мікросхеми видає 1,76 вольта - так повинно бути??? бо на цей же ж проц в U2C подається 3,3 вольта. Блок живлення перевіряв і підставляв 2 та 5 амперні, але при підключеній антені ребути, голови квадро, перевіряв на різних хвостах. У нього всього лиш два електроліта - по 12в та на стабілізаторі, перевіряв - норм. Стабілізатор 6H12C 209J20 я на нього ніц не знайшов, це регульований чи фіксований на конкретну/ і яку / напругу ???
Diller:
На скільки я памятаю,на лінійному стабілізаторі 1117 має бути напруга 1,8 В . далі ще мають бути 2 step-down перетворювачі . один на 1,2 В інший на 3,3 В. За станистикою якщо вилітів HDMI - це вже проблема в процу
Навігація
Go to full version