Автор Тема: WSAT-300s  (Прочитано 3070 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
WSAT-300s
« : 16:36:15, 30 Серпень 2007 »
Попався мені сьогодні цей тюнер на прошивку , і я ніяк не міг запустити на ньому Український транспордер з Амоса 10759 Н 30000 . Вони є клонами DSR 5003 plus і прошиваються цими ж програмами . У порівнянні з DSR 5003 plus , то останній тороче Українські канали з цьог транспордера ( Тоніс і.т.д. ) без проблем ! А цей чогось не хоче ! Вичитав на форумах що у них булти пробеми з високими потоками , у когось є такий тюнер , чи попадався ? Що можете сказати по цьому ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
WSAT-300s
« Відповідь #1 : 17:04:32, 30 Серпень 2007 »
Повикидуй радіоканали, а список телеканалів зменш до 1000 і тоді проскануй окремо любий транспордер який тобі потрібний. А тут примітивний список.

llpit

  • Гість
WSAT-300s
« Відповідь #2 : 17:21:50, 30 Серпень 2007 »
В мене подібне було з DSR5001 PLUS на цьому трансподері, вирішив саме це підбиранням софта. І саме для вище вказаного тюнера потрібен був букет - великі швидкості для 53Е, криптов.,бісс.,все в одному - не найшов. Вийшов з положення перестроїв 53Е на 75Е - і дав собі спокій.

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 206
  • Рейтинг: +69/-5
WSAT-300s
« Відповідь #3 : 08:44:47, 03 Грудень 2008 »
порекомендуйте реальний софт для WSAT-300s  - критерий - крипт и бисс за 2секунди, перепробував кучу прошивок  dsr5003+; euston 2005;winqwest 1010  - такого маразмонутого тюнера не бачив

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
WSAT-300s
« Відповідь #4 : 09:10:24, 03 Грудень 2008 »
порекомендуйте реальний софт для WSAT-300s  - критерий - крипт и бисс за 2секунди, перепробував кучу прошивок  dsr5003+; euston 2005;winqwest 1010  - такого маразмонутого тюнера не бачив
Бiсс по-любому буде з перебором, тобто саме швидше вiдкриватиметься ключ №1 в списку. Всi решта бiсс ключики з перебором(затримкою).

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
WSAT-300s
« Відповідь #5 : 09:26:35, 04 Квітень 2009 »
Сидів до третьї години ночі з WSAT-300S , перепробував кучу софтів !
Так і не знайшов повністю робочої прошивки під цей тюнер !
На старому софті працює СТБ ( частота 10759 ) але не хоче
відкриватися БІСС та Джетікс , На новіших прошивках
працює все що треба , тільки не стягує частоту 10759 !
Вище написані поради що до списку теле та радіо
каналів не допомогають ! Абзац повний !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
WSAT-300s
« Відповідь #6 : 09:58:48, 04 Квітень 2009 »
попробуй побавитись з частотою на пару одиниць туда, сюда...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
WSAT-300s
« Відповідь #7 : 10:52:08, 04 Квітень 2009 »
Толік та невже ти думаєш що не пробував ? Не
допомогає нічого , і іменно на WSAT-300s , на
його клоні DSR 5003+ усе працює нормально !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній igorelli

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +12/-2
WSAT-300s
« Відповідь #8 : 18:30:26, 06 Квітень 2009 »
Побробуйте цю частоту прописати на другому супутнику, поставивши такі параметри як в Amos
попробуй побавитись з частотою на пару одиниць туда, сюда...

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
WSAT-300s
« Відповідь #9 : 22:12:37, 06 Квітень 2009 »
Побробуйте цю частоту прописати на другому супутнику, поставивши такі параметри як в Amos
попробуй побавитись з частотою на пару одиниць туда, сюда...


Перепробував все що тільки можна було попробувати !!!
І на іншому супутнику окремо частоту прописував , і
частоту та навіть швидкість потоку на пару цифрів
туда - сюда зміщував ! Результату ніякого !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

WSAT 100S

Автор bodyanРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1065
Остання відповідь 11:00:02, 04 Жовтень 2007
від bodyan