Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206206 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній BodiaK

• Старожило
  • Рейтинг: +440/-2
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #1410 : 07:15:51, 06 Серпня 2020 »
Черговий "діамант" від Віазада - Оптимізація тарифних планів.

Спойлер
"Шановні абоненти,
Інформуємо Вас, що з 1 вересня 2020 року офіційний оператор супутникового телебачення Viasat починає процес оптимізації тарифних планів і приведення їх до актуальної вартості. Про зміни у Вашому тарифному плані Вас буде додатково проінформовано.

Дякуємо за розуміння.

З повагою, команда Viasat."
[close]
От "зрадіють" черговій "оптимізації" абоненти. derisive.gif

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +294/-12
« Відповідь #1411 : 08:13:44, 06 Серпня 2020 »
Черговий "діамант" від Віазада - Оптимізація тарифних планів.

Спойлер
"Шановні абоненти,
Інформуємо Вас, що з 1 вересня 2020 року офіційний оператор супутникового телебачення Viasat починає процес оптимізації тарифних планів і приведення їх до актуальної вартості. Про зміни у Вашому тарифному плані Вас буде додатково проінформовано.

Дякуємо за розуміння.

З повагою, команда Viasat."
[close]
От "зрадіють" черговій "оптимізації" абоненти. derisive.gif

Оптимізація це до зниження ціни.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
« Відповідь #1412 : 09:14:41, 06 Серпня 2020 »
Все правильно,памятаю колись юмсі не хотіло відміняти за вхідні плату шось 5 копійок було,ото був шорох скандали ,зараз гівнофон з київсраком кожні три місяці покращує плату на 30 грн тиша ,коронавірус,бензин росте пофіг,про продукти мовчу,Трамп кожному по 1000 баксів дав на карантин ,в нас вигнали за свій рахунок і вже сруть на людей півроку, подихайте ,треба пенсіонерам і медикам платити ,які завжди безкоштовно навіть апендицит вирізали і живуть в бідних халупах ,медиків хворих більше існуючих, рабіновичі з медведчуками і бойками розказують які вони святі і були і будуть взагалі не країна мрія!

Відсутній BodiaK

• Старожило
« Відповідь #1413 : 11:05:10, 06 Серпня 2020 »
Звідки, даруйте за тавтологію, такий оптимізм? Заманити таким ходом нових абонентів, скоріше за все, не вийде, оскільки після зниження ціни на ресивери щось не видно переможних реляцій про нові масові підключення. Ера лохів, якщо і не закінчилась, то суттєво знизилась, от і крутяться пахальчуки наче на  гарячій пательні. У вас часом не виникає відчуття дежа-вю  ось таке повідомлення того ж  Viasat_у , датоване 1 лютого 2020 року?
Спойлер
Оптимізація тарифних планів
Шановні абоненти,
Інформуємо вас, що з 01.02.2020 р. офіційний оператор супутникового телебачення Viasat розпочав процес оптимізації тарифних планів та приведення їх до актуальної вартості. Про зміни у вашому тарифному плані Вам буде додатково повідомлено.

З повагою,
команда Viasat
[close]
Запитання риторичне, оскільки різних "оптимізацій" буде ще багато. :-Р

Відсутній realX

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +61/-80
« Відповідь #1414 : 13:07:03, 06 Серпня 2020 »
Звідки, даруйте за тавтологію, такий оптимізм? Заманити таким ходом нових абонентів, скоріше за все, не вийде, оскільки після зниження ціни на ресивери щось не видно переможних реляцій про нові масові підключення. Ера лохів, якщо і не закінчилась, то суттєво знизилась, от і крутяться пахальчуки наче на  гарячій пательні. У вас часом не виникає відчуття дежа-вю  ось таке повідомлення того ж  Viasat_у , датоване 1 лютого 2020 року?
Спойлер
Оптимізація тарифних планів
Шановні абоненти,
Інформуємо вас, що з 01.02.2020 р. офіційний оператор супутникового телебачення Viasat розпочав процес оптимізації тарифних планів та приведення їх до актуальної вартості. Про зміни у вашому тарифному плані Вам буде додатково повідомлено.

З повагою,
команда Viasat
[close]
Запитання риторичне, оскільки різних "оптимізацій" буде ще багато. :-Р

Там у них стартувала акція - нуль доплати за додаткові три тюнери на основній підписці до Нового року. Перед цим була акція - тюнер за півціни. Логічно подумавши, робимо висновок, що жарений півень почав клювати в дупу, а тому абонплату буде знижено.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #1415 : 21:28:55, 06 Серпня 2020 »
Доброго вечора!
Вчора  був прикол купив родич  віасат, клюнув нанего  що діє так звана  акція  550 гривень, значить що він робить, і  говорить мені  слухай, щось непоказує  прийди прошу тебе, думаю родич близький, що поробиш я прийшов донего чесно признаюсь, спочатку дивлюсь на сигнал антени , відрегулював  гарно ціну навіть ненабиваю,  :2funny:  зайшовши дохати, включаєм тюнер, ініцілізація  2 хв, потім меню вискочило налаштування антени, яце пройшов  знову  ініцілізація,  канали заблоковані,  бо непроплатив,  показувало 3 дні і все, запитує мене він ,а чому нероблять канали безкоштовно, я говорю боне проплачений пакет сімейний, твій їм невигідно.
Потім я виключив тюнер з розетки, включив знову  ініцілізація  2 хв, і вискакує налаштування антени,  поновій ,я тоді що зробив, скинув на заводські,  тоді виключив знову включив ,і вже налаштування антени невискакувало,  а безкоштовні невідкривались, писало цей пакет невходить до вашого перегляду, і номера підтримки.
Таке я мав з родинов але, напевно проплатив , бо сьогодні нетелефонував домене. ca., ca., ca., *-P *-P *-P

Доречі  екстра теж на акції 550 грн  придбати  тюнера, і за два тюнера, можна платити в місяць 120 грн, за пакет  екстра національний,  нехило. :2funny: ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P *-P

Відсутній urij66

• Старожило
  • Рейтинг: +186/-66
  • Я добрий, коли до мене добре.
« Відповідь #1416 : 05:55:21, 07 Серпня 2020 »
Акція ще закінчилась 15 липня.Ви про що?
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній BodiaK

• Старожило
« Відповідь #1417 : 06:30:59, 07 Серпня 2020 »
...Логічно подумавши, робимо висновок...
Якби у них було присутнє таке поняття, як логіка чи хоч здоровий глузд то для залучення більшої кількості абонентів потрібно було не відразу ставити космічні ціни на апаратуру і послуги, а поступово з мінімальних через певний термін "оптимізувати" вгору. Оце можна було би  якось логічно пояснити, а так, вийшло як завжди, хотіли все і відразу, а отримали...
...абонплату буде знижено.
realX! Ви або невиправний оптиміст, або...  Але поживемо - побачимо. Особисто для мене це не має ніякого значення.

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #1418 : 20:39:45, 07 Серпня 2020 »
Я чекатиму акції "1 грн. на місяць"...  derisive.gif  А може на рік?.. :2funny:  На більше цей мотлох не тягне! ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній BodiaK

• Старожило
« Відповідь #1419 : 07:15:33, 08 Серпня 2020 »
Я чекатиму акції "1 грн. на місяць"..
А ще краще "Підключення та перегляд з доплатою від провайдера"!!! derisive.gif

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
« Відповідь #1420 : 07:29:51, 08 Серпня 2020 »
Хлопці не будьте такими категоричними, зроблять по 50 грн. у місяць і будете стояти в черзі, згадайте ажіотаж у лютому місяці, не хватка тюнерів і тд.

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #1421 : 09:49:20, 08 Серпня 2020 »
vitivan Ви також не будьте самовпевненим, що за 50 грн. стоятимемо в черзі. Не всі безхребетні... ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
« Відповідь #1422 : 10:10:42, 08 Серпня 2020 »
Не всі безхребетні... ca.,

Не всі, основна маса відчує халявну ціну і такими стануть.

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #1423 : 11:34:20, 08 Серпня 2020 »
халявну ціну і такими стануть.
Я ніколи. Мені вистачає вже третій рік дивитися по кардшарингу все що хочу на халяву.

Відсутній BodiaK

• Старожило
« Відповідь #1424 : 14:59:52, 08 Серпня 2020 »
зроблять по 50 грн. у місяць і будете стояти в черзі,
Та Ви що!!! Щось не відчутно було шаленого попиту, масових черг, розбитих вітрин чи дверей під час зниження вартості ресиверів наполовину. Як лежав цей мотлох на складах, так і припадає порохом далі.
згадайте ажіотаж у лютому місяці, не хватка тюнерів і тд.
А от з цього місця бажано детальніше - звідки у Вас така інформація про ажіотаж. Невже від представників віазаду. Ну тоді Ви наївна людина. З якого переляку знижувати ціну, коли продаж іде вгору? Чи може вони не комерційна організація а благодійний фонд? *-G
... основна маса відчує ...
Основна маса вже відчула, тому і справи у цієї конторки плачевні. Але як я вже писав:
...поживемо - побачимо...

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25115
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми