Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206271 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #960 : 18:28:52, 20 Січня 2020 »
Та, таких хитрожопих- тьма!! 1607-4  І ху... з ними... *-P
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #961 : 18:35:54, 20 Січня 2020 »
Ну не бачу в тому нічого дивного. ну купив син тої жіночки УТБ-тюнер (хоча чисто сумніваюся що якщо синові десь до 18 років що він пішов і взяв сам УТБ тюнер за штуку грн), ну візьміть пошукайте в інтернеті інфу відоси по активації цього тюнера, якщо щось не виходить - звонять на підтримку віасату/екстри. Підрубати тюнер до кабеля антени+налаштувати дісеки + оновити софт це прям треба викликати спеца інсталятора? Чисто сумніваюся в такому, я інсталятора викликав лише один раз коли треба було поміняти головки і тарілку - а тюнер я сам налаштовував (і попередні тюнери такі як Глобо 5000 , Євроскай 8004, Опенбокс С3 ХД,  той же Zgemma H7S яку я брав у Вітівана на цьому форумі, і то він мене консультував в деяких питаннях) і модуль екстри сам активував (правда це було весною 19 року, коли ще не було ажіотажу на ті тюнера і т.д.) і нічого - у мене все вийшло.  ca., 

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #962 : 19:30:26, 20 Січня 2020 »
Ну не бачу в тому нічого дивного. ну купив син тої жіночки УТБ-тюнер (хоча чисто сумніваюся що якщо синові десь до 18 років що він пішов і взяв сам УТБ тюнер за штуку грн), ну візьміть пошукайте в інтернеті інфу відоси по активації цього тюнера, якщо щось не виходить - звонять на підтримку віасату/екстри. Підрубати тюнер до кабеля антени+налаштувати дісеки + оновити софт це прям треба викликати спеца інсталятора? Чисто сумніваюся в такому, я інсталятора викликав лише один раз коли треба було поміняти головки і тарілку - а тюнер я сам налаштовував (і попередні тюнери такі як Глобо 5000 , Євроскай 8004, Опенбокс С3 ХД,  той же Zgemma H7S яку я брав у Вітівана на цьому форумі, і то він мене консультував в деяких питаннях) і модуль екстри сам активував (правда це було весною 19 року, коли ще не було ажіотажу на ті тюнера і т.д.) і нічого - у мене все вийшло.  ca.,
Ви не зрозуміли,Юра.Тут не про те мова! Хто працює з людьми той зрозумів!

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #963 : 19:33:24, 20 Січня 2020 »
Всім доброго вечора друзі!  Сьогодні мав випадок  телефонує домене  клієнт, якому я все обслуговував, телебачення говорить син купив мені тюнер утб ,я їй говорю нуце віасат, я так вас розумію, вона так саме він, говорить що вона підключити його хоче і незнає як, я їй пояснив він активоаний вона так,  тоді звоните до оператора  і говорите що купили, там ітам, щоб вам дали інсталятора, авона яка різниця, ати що неможеш я сказав ,я неможу на всіх працювати, відтого є інші люди, майстри, інсталятори, вона добре я якщось тобі перезвоню, так і незвонила, от як буває я давніше їм пояснив, авони включили дурачка, люди самі скачуть купляют, апотім домене, такого нерозумію взагалі хитрі бувають.   
Ія думаю що таких побільшає клієнтів хитрих!!!   
Ех, 500 грн. пропало.Не правильно пояснили.В слідуючий раз мені телефонуйте.

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #964 : 20:28:01, 20 Січня 2020 »
Та, таких хитрожопих- тьма!! 1607-4  І ху... з ними... *-P
Хитрожопих- тьма!! І тільки не ху... з ними.. А ху@ з гвинтом! ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #965 : 20:38:52, 20 Січня 2020 »
Друзі якщо вам зателефонують  що придбали віасат, чи екстру,  будете підключати,  хочу звами порадитись, боя писав що постійні мої клієнти,  а творять чудо хоча, я ітак немаю  інтересу ставити, підключати, може і краще, що самі замовляють, позбуваються своїх, ca.  тому щотам наговорили їм тож є фірма.  ca., *-P *-P *-P

Відсутній yura253

• Постійний користувач
« Відповідь #966 : 22:12:20, 20 Січня 2020 »
Я також розумію що є такі що спочатку самі понакупляють талмуду, (перш ніж порадитися з дійсно людьми які розбираються в техніці (тарілках тюнерах і т.д.), чи бодай почитати що пишуть на форумах про той чи інший агрегат), сам мав ситуацію коли казав не беріть того чи іншого мене не чули  - а потім "котику-братику рятуй". По факту є люди які ведуться на рекламу як їх ще один мій знайомий прозвав "жертви реклами" - з цим нічого не вдієш таких треба слати до віасату і екстри і хай самі розбираються що й до чого і на які пімпочки тиснути на тюнерах які  вони самі купили. Я сам по собі знаю що працювати з людьми - справа не благородна.  Я сам нераз і  не  два на цьому форумі негативно відписувався про ті сетоп операторські недобокси.і не раз казав що краще взяти модуль Веріматрікс екстри + норм  тюнер якщо клієнт готовий платити гроші за канали. Проте якщо бабулька на селі  якій внуки чи родичі спихнули той же  Стронг 7600 не може самостійно його підключити ви будете з такої людини брати тих 500 чи 1000 грн тільки за підключення і пару кліків пультом?  ca.,

Відсутній vasjabr

• Ветеран
« Відповідь #967 : 07:11:52, 21 Січня 2020 »
бабулька на селі  якій внуки чи родичі спихнули той же  Стронг 7600 не може самостійно його підключити ви будете з такої людини брати тих 500 чи 1000 грн тільки за підключення і пару кліків пультом?
То хай вони й доводять справу до кінця. Або власноруч, або звертаються до Вас. А з ними вже інша бесіда... ca.,
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
===

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #968 : 07:55:50, 21 Січня 2020 »
Ія думаю що таких побільшає клієнтів хитрих!!!
Більше половини в мене точно. Для них зараз ютуб  порадник  і телевізор де кажуть негайно зробити те і те шоб дивитись своє кіно ! Про нас згадують як приспіче шо робити  на антені а тями нема або наклацають пультом шо не дадуть ради.

Відсутній yura253

• Постійний користувач

Відсутній vasjabr

• Ветеран
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
===

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #971 : 18:05:04, 21 Січня 2020 »
Я також розумію що є такі що спочатку самі понакупляють талмуду, (перш ніж порадитися з дійсно людьми які розбираються в техніці (тарілках тюнерах і т.д.), чи бодай почитати що пишуть на форумах про той чи інший агрегат), сам мав ситуацію коли казав не беріть того чи іншого мене не чули  - а потім "котику-братику рятуй". По факту є люди які ведуться на рекламу як їх ще один мій знайомий прозвав "жертви реклами" - з цим нічого не вдієш таких треба слати до віасату і екстри і хай самі розбираються що й до чого і на які пімпочки тиснути на тюнерах які  вони самі купили. Я сам по собі знаю що працювати з людьми - справа не благородна.  Я сам нераз і  не  два на цьому форумі негативно відписувався про ті сетоп операторські недобокси.і не раз казав що краще взяти модуль Веріматрікс екстри + норм  тюнер якщо клієнт готовий платити гроші за канали. Проте якщо бабулька на селі  якій внуки чи родичі спихнули той же  Стронг 7600 не може самостійно його підключити ви будете з такої людини брати тих 500 чи 1000 грн тільки за підключення і пару кліків пультом?  ca.,
Ви з якогось багатого краю! Щось я у нас не зустрічав бабів, яким рес з неба впав! Якщо вони готові платити нацменам, хай оплачують послуги. Особисто я не наймався задармо працювати над підгоном клієнтів для моїх класових ворогів! Хай нацмени самі забезпечують своєму клієнту доступ до свого продукту!! Це- принципово!!!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #972 : 18:24:44, 21 Січня 2020 »
Доброго вечора!
Правильно  захотіли платити гроші за телебачення, хай і відцего телебачення їде майстер,  і їм поправляє, це принципово, ми будем  хзакогось налаштовувати, а хтось від компанії буде получати бонуси ,нахаляво чи там зарплату.
Мій сусід має 14 телевізорів,  сказав що на простих тюнерах, залишиться той і хай дивляться, будеш мені і надалі прошивати, і налаштовувати канали, антени. :2funny: *oohaa* *-P *-P *-P
Сказав непереживай незакриєшся ,ти з телебаченням, ми тобі недамо,  атаких багато, вже мені телефонували, що прийти перешити тюнера, без сміття українських каналів, тобото зробити порядок. ca., *-P *-P *-P

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #973 : 18:32:00, 21 Січня 2020 »
брати тих 500 чи 1000 грн
Дві сторони в медалі -і старих шкода і за спасибі робити теж не можна! Всі заробили і заробляють на цій афері з кодуванням- і магазини по продажу тюнерів і нова пошта пересилаючи  тисячі посилок з шарманками і китайці і ахмети -бені  . А чого ж тоді людина яка можна сказати сама остання  і значуща в цьому  ланцюгу без якої нічого не запрацює повинна за дякую все запускати ?

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #974 : 19:08:26, 21 Січня 2020 »
брати тих 500 чи 1000 грн
Дві сторони в медалі -і старих шкода і за спасибі робити теж не можна! Всі заробили і заробляють на цій афері з кодуванням- і магазини по продажу тюнерів і нова пошта пересилаючи  тисячі посилок з шарманками і китайці і ахмети -бені  . А чого ж тоді людина яка можна сказати сама остання  і значуща в цьому  ланцюгу без якої нічого не запрацює повинна за дякую все запускати ?
Ніяких сторін і медалей немає!!! Не всі канали будуть закриті!

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми