Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206317 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #705 : 13:28:52, 20 Грудня 2019 »
Нині вже втратив давнього знайомого! Він сказав, що я - неадекват! Хай шукає того, кому - бабло понад усьо! Люди не чують розумних доводів... просто НЕ ЧУЮТЬ! *-A  Але підставляти свою дупу і я не буду. Це не ахмйоткіну не даватимуть спати, а мені!! Нах...., мені воно, в сра...у, треба *oohaa* *-A
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #706 : 14:23:46, 20 Грудня 2019 »
 :2funny:  якось чув як дід обізвав одного дядька на базарі "агентом Кремля" за те що той "агент" торочив діду про те що канали скоро замурують.

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #707 : 15:36:46, 20 Грудня 2019 »
 :2funny: не правий той дід був, бо це "агент" жидо-масонів і нащадків недобитих комуняк ...  :2funny: :2funny: :2funny:
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tibi

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +4/-0
« Відповідь #708 : 16:27:57, 20 Грудня 2019 »
я всім своїм клієнтам рекомендую встановлювати тюнер комбо,щоб малі змогу дивитись максимально всі відкриті канали. 4 головки зі супутника + Т2 FTA.але не всім доходить є такі що просять офіційний тюнер з підпискою .
я їм ставлю тюнер і активую за 1600 грн. все добре все супер,а через 2-3 дні тупі дзвінки і запитання,чому пише инициализация після того як виключаємо тюнер. Відповідаю- не виключайте і все (хотіли офіційний,хотіли платити) ось і маєте гівно за 65$.

Відсутній urij66

• Старожило
  • Рейтинг: +186/-66
  • Я добрий, коли до мене добре.
« Відповідь #709 : 16:48:03, 20 Грудня 2019 »
Сьогодні ставив клієнту антену на Т2+ тарілка.Поставив, все працює, підїзжає один клієнт, каже я підключив віазад, але каналів стало меньше показувати, чим раніше на В6.І на укр. каналах постійно пише "зверніться до свого представника, що дивитись далі канали"- ну тіпа цього.Питає мене, що то таке? Кажу, а я тут причому, звертайся до установника.Каже, він сказав, якщо щось, то дзвони до оператора.Кажу, то і дзвони.Він йому сказав, що 55 грн в місяць і весь пакет буде показувати всі канали.Кажу це на три місяці, а далі 110грн і до кінця року хто зна яка ціна буде.Ввечері каже включаю і пише на весь екран ......... і каже на самому цікавому місці або звуку нема, або екран закритий.Ну кажу ти вибрав свій шлях, а я перед цим йому розказував що до чого.Так він просто не хотів коло хати ставити трубу 10 м, бо не по феншую(у нас просто при нижчій висоті Т2 не ловить).Кажу флаг тобі в руки і телефон-дзвони їм.А той установщик хитрий, він зразу сказав, всі претензії до фірми і дав телефони.Ось такий в мене в районі ділер.
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній AlShep

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +16/-3
« Відповідь #710 : 17:37:30, 20 Грудня 2019 »
Кажу флаг тобі в руки
Прапор жовто-блакитний, чи червоно-чорний? А може прапор США із серпом замість зірочок? Дурять наш народ, православний. А, вони і раді самі тому дурилову...Яка держава-такі і люди!

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #711 : 19:35:30, 20 Грудня 2019 »
Кажу флаг тобі в руки
Прапор жовто-блакитний, чи червоно-чорний? А може прапор США із серпом замість зірочок? Дурять наш народ, православний. А, вони і раді самі тому дурилову...Яка держава-такі і люди!
До чого тут держава??  Коли йому йолопу пояснюєш, а воно дивиться на тебе, як вівця!! Хочу 1+1 і все! т2 мені не катить у мене ремонти! А я не буду ставити ефірку на 1 кабель з тарілкою! Ну, не буду!

Додано: 19:41:01, 20 Грудня 2019
А той установщик хитрий, він зразу сказав, всі претензії до фірми- то не є установщік, то - г"ндон! Таких багато! :'(
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #712 : 19:49:27, 20 Грудня 2019 »
А той установщик хитрий
Хто його знае -як тут судити ...може він і правий що так робить. Днів десять назад мене гукав один власник крутого телевізора тільки купленого-щось нема каналів багато -на ортоні в кухні і то більше  начеб то.... А канали в бісс  кодах -на телевізорі бісс же не введеш код? чи помиляюсь я? Ну то таке .Т 2 канали теж не показують каже хоча в магазині йому казали шо ловить все. Я йому доказую шо треба зовні антенна  шоб ловило і тюнер би вже купили покраще ніж ортон.Бо той шо в телевізорі не виконуе  всіх функцій як в тюнерах  шо підключаемо окремо.  Ні каже мені-нашо мені тюнер в мене аж три в телевізорі!

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
  • Рейтинг: +226/-51
« Відповідь #713 : 20:06:40, 20 Грудня 2019 »
В тв  нема емулятора . І канали в біс кодуванні не працюють.Якщо Т2 антена налаштована, то Т2 канали повинні працювати-тільки їх потрібно просканувати.
« Останнє редагування: 20:16:48, 20 Грудня 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #714 : 20:07:46, 20 Грудня 2019 »
Доброго вечора!  Там дея живу  внашому сел,і  я установщик, іще один є розумний ,правда внас т2 немає, інебуде,  ми є в отг,  депутати звертались до зенобуд , вони відповідь недали ніякої,  ну мова про нашого установщика , він так робить з людьми ,наставив тарілок, купа тих тюнерів простих,  і потехеньку побачив що неті заробітки, і почав людям говорити я немаю  часу, я буду через неділю, ая вже тим незаймаюсь,  атепер коли починають кодувати канали, він почув свіжі гроші,  і вже розказує що він офіційний дилер,  і показує тюнера їм, і говорить активація 400 грн, всі телефони до оператора ,якщо щось, і народ підходить домене, і мене питається, щоти будеш підключати, я сказав ні , ая побачу якви підключетесь, іяк він буде обслуговувати.
  абонентів!  Авони кажуть, тая його з хати витягн,у я оплачую за канали, хай справляє, я кажу так,  притому він сказав що він офіційний інсталятор, івін мусить піти глянути довас.
Дочого веду ромову, адотого що ми в ондному селі живем, іє така свиня, яка охоче працювати на олігархів, нето що дивуватись чужим зальотним.  ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P
СЛАВА  УКРАЇНІ!!! *-P *-P *-P *-P

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #715 : 21:04:45, 20 Грудня 2019 »
Доброго вечора!  Там дея живу  внашому сел,і  я установщик, іще один є розумний ,правда внас т2 немає, інебуде,  ми є в отг,  депутати звертались до зенобуд , вони відповідь недали ніякої,  ну мова про нашого установщика , він так робить з людьми ,наставив тарілок, купа тих тюнерів простих,  і потехеньку побачив що неті заробітки, і почав людям говорити я немаю  часу, я буду через неділю, ая вже тим незаймаюсь,  атепер коли починають кодувати канали, він почув свіжі гроші,  і вже розказує що він офіційний дилер,  і показує тюнера їм, і говорить активація 400 грн, всі телефони до оператора ,якщо щось, і народ підходить домене, і мене питається, щоти будеш підключати, я сказав ні , ая побачу якви підключетесь, іяк він буде обслуговувати.
  абонентів!  Авони кажуть, тая його з хати витягн,у я оплачую за канали, хай справляє, я кажу так,  притому він сказав що він офіційний інсталятор, івін мусить піти глянути довас.
Дочого веду ромову, адотого що ми в ондному селі живем, іє така свиня, яка охоче працювати на олігархів, нето що дивуватись чужим зальотним.        
СЛАВА  УКРАЇНІ!!!   
Вас двоє розумних то для чого понаставляли тарілок?Безкоштовно понаставляли? Якщо враховувати вашу логіку -  вважаю що ви з колегою,тоді коли встановлювали антени, теж працювали на олігархів.Тому що люди переглядали рекламу на каналах,рекламодавці щедро платили олігархам.І взагалі по 1+1 сказали хто має супутникову тарілку і не купить тюнер - той пірат.Ви що хочете людей у вашому селі зробити піратами?

Відсутній april

• Старожило
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
« Відповідь #716 : 21:29:20, 20 Грудня 2019 »
        Маю доброго знайомого, колись працювали разом. У нього в селі, самі живуть батьки, вже старшого віку.Обоє пенсіонери. Ну після початку блекаутів звернувся знайомий до мене за порадою,що зробити в батьків,щоб з нового року не залишитись без телебачення. Зараз у них стоїть дракон. Ну я йому пояснив, що у їхній місцевості буде 100% тягнути цифрове телебачення. Постав кріплення на стіну, а антену я тобі піджену із т2 приставкою. І їм того хватить, кажу йому. Так він мені каже , що прикріпити кріплення і антену причіпити до кріплення нема кому. І починає далі гнути, купи того тюнера укртв і підключи той віасат. Я йому кажу ти чо з дуба впав, на що ти батьків підписуєш? Там 1000% т2 безкоштовне тягне. Він вперся рогом - ні і все, батьки казали будуть платити. Я остаточно ох..їв після його слів. Невже тим людям щось порблено всім, чи то в тій довбаній рекламі якийсь 25-й кадр скаче і мозги забиває. Ну і в кінці кінців, я вже йому кажу,друже, я приїду прикріплю антені і настрою т2, тільки пару грн. на бєнзу даш. Від нього відповідь -та не треба, я замовлю той тюнер і попробуюпідключити сам,а якщо щось не вийде мені ,то тоді приїдеш і поможеш. Я тоді випав в осад остаточно, і сказав йому - навіть не клич, я не приїду.
        То якийсь пиз..ць у людей в голові.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #717 : 21:42:34, 20 Грудня 2019 »
Звонить людина яка доглядае за старими типу від совбеса - одна бабця хоче тарілку ... згодна і платити  кожного місяця .....бо зараз сидить без телевізора  і скучно самій(  при тому шо е Т 2 але шось не робить там в неї ) елі елі  вмовив  купити добру антену без підсилювача і новий кабель. Тюнер робочий вже ж е -нафіга  та тарілка кажу якшо скоро закриють  те шо вона дивиться по Т2 ! Хай старі  вже як старі ну а молодші ?! Чого вони такі піддатливі на всю оту кухню?

Відсутній loza77

• Старожило
  • Рейтинг: +537/-33
« Відповідь #718 : 06:06:46, 21 Грудня 2019 »
"Цьогоріч на наше прохання відділ дослідження холдингу провів опитування телеглядачів на предмет цінової чутливості ринку платного ТБ − скільки глядач готовий платити за доступ до каналів у HD якості. У нас є чудові цифри, які ми вже повідомляли − абонент готовий платити до 150 гривень на місяць за доступ до телеканалів.  Відповідно, питання оплати для глядача не є критичним. Він хоче споживати якісний контент найбільш зручним для нього способом. А наш контент якісний"-пише Федір Гречанінов, директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна». - так що чекаємо ЯКІСНУ рекламу памперсів та тампаксів-у HD- якості !
P.S. Цікаво, а кого вони опитували ???

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #719 : 06:18:15, 21 Грудня 2019 »
loza77 як кого нащадків червоножопих кацапів-окупантів, недобих комуняк і нквдистів, хохлів-малоросів яких виховали собі червоні окупанти за більш як 70 років червоної окупації України і яким "все равно на каком язіке розгаварівать", тощо. Тому про жоден якісний і авторській контент на цих аналах від олігархів не може бути мови. Я вже писав колись в цій темі :
Цитувати
який контент дибіли ???  у що в тих 25 так званих "українських" каналів є українській контент ??? як на мене це не контент, а маячня, кацапська, прокацапська, совково кацапська маячня аля "вов", дибільні шоу на кшталт "95 аналу", серіали на кшталт "віталька", "одного разу під Полтавою", "свати" чи аналогічні серіали з мацковії, брехливі кацапскі новини на Г+Г, інтері-цвинтарі в переміжку 50/50% з дибільною рекламою ...  - усе для хохлів-малоросів !!! 
Цитувати
цей контент має бути насамперед українській та проукраїнській !!! я б наприклад подивився б з великим задоволенням художній фільм, наприклад про Українських Січових Стрільців, Героїв Крут і Холодного Яру, Армію УНР та ЗУНР, армію Батька Махна, УГА, ОУН УПА, 1 Українську дивізію СС "Галичина" батальйони СС Роланд і Нахтігаль, Героїв теперішньої неоголошеної війни з мацковією, а не тупорилу кацапську окупаційну маячню, міфи червоної пропаганди на кшталт "вов", яку постійно транслють більшість "українських аналів" на кшталт інтера-цвинтара, ентер-фільм, нтн ...
Цитувати
як до наших олігархів не дійде що б люди платили за це кацапське і  прокацапське лайно,  треба насамперед :
1. якість контенту: він повинен бути цікавий, змістовний і проукраїнській з мінумумом реклами ...
2. рівень життя, відповідно рівень зарплат, степендій і пенсій має бути хоча б на рівні тої ж Польщі !!!
3. тому доки існує попит на "піратів"  будуть процвітати пірати, а також вигоду з цього буде мати споконвічний ворог України, українців, всього українського - паРаша-мацковія !!!
Цитувати
який авторській продукт ??? той в якому кацапи і хохли-малороси з контор на кшталт "95-аналу" сміються над українцями, їх історією, культурою, традиціями, Героями ??? чи той  кацапо-совковий продукт де кцапи-окупанти на кшталт сталіна, жукова, ватутіна, чи запроданці-колоборанти  типу котовського, щорса, ковпака змальовуються героями, а українці недолугими зрадниками ??? і все це 50/50 % розбавлено тупорилою рекламою сінікерсів, тампаксів, презервативів, таблеток для похудання, тощо ??? дякую, але такий "продукт"  мені і дарма не треба не то що за гроші !!!
  ca.,
« Останнє редагування: 06:54:07, 21 Грудня 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми