Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206548 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній broker

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +5/-0
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #675 : 17:11:10, 16 Грудня 2019 »
Я знайшов  на одному з одних форумів  IPTV ONLINE  Правда дорогий  іще дешевий  EDEM!!!  Пробував  на в6 юклан  кочегарить непогано  далі побачимо. ca., *-P *-P *-P
справжні патріоти не скиглять а беруть ресивери, налаштовують і йдуть до українців до хати і переконують, що  для того щоб бути у Європі потрібно намагатися жити по європейськи. Кодування каналів це не намагання залишити українців без телебачення а це звичайна процедура, що дозволяє захистити свій авторський продукт а також отримати вигоду із свого бізнесу. Адже ні у кого не визиває заперечення, що на ринку чи у супермаркеті потрібно сплачувати гроші за річ, яка способалася. І медіаконтент є таким же товаром як і ковбаса, горівка чи банани з мандаринами.

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #676 : 17:27:15, 16 Грудня 2019 »
для того щоб бути у Європі потрібно намагатися жити по європейськи.
Зарплатню європейську ти мені будеш платити, справжній патріот? Робите все через жопу, ціни лізуть догори, а рівень життя залишився як у 70-80ті. Єдина різниця в тім що немає такого поняття як дефіцит. У магазинах ваших "патріотських" стелажі валяться від товарів, а купити їх нормальним людям, не ворюгам нізахуй. Ти подиви який європеєць намалювався.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #677 : 18:32:48, 16 Грудня 2019 »
Доброго вечора!  Чи працює   цей реівер з іпітві   GI8120   щось закидую на флешку  плейлист захожу в WEB  TB  флешки небачить  флешку форматував ніц зтого брав плейлист з едем  немає  файлу з флешки.
ЧИ вартує з ним бавитися! ca., *-P *-P *-P
Вибачте нетут написав!!!

Відсутній duman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +276/-2
« Відповідь #678 : 18:36:12, 16 Грудня 2019 »

Кодування каналів це не намагання залишити українців без телебачення а це звичайна процедура, що дозволяє захистити свій авторський продукт а також отримати вигоду із свого бізнесу.
[/quote]

От і купи собі любий з цих двох гамняних ресиверів і плати гроші за їх аптечно-памперсну авторську продуктовану рекламу.

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #679 : 20:23:42, 16 Грудня 2019 »
Цитувати
справжні патріоти не скиглять а беруть ресивери, налаштовують і йдуть до українців до хати і переконують, що  для того щоб бути у Європі потрібно намагатися жити по європейськи.
спочатку  навчити жити по "європейськи" наших олігархів: беню к., ахметова, пінчука, фірташа, льовочкіна: платити людям европейські зарплати, ну хочв б на рівні тої ж Польщі, перед закритям супутника побудувати нормальне DVB-T/Т2 таке як у Польщі - яке без проблем можна приймати безплатно у нас у Львові за 70 км від кордону, тощо, а не той маразм від зекобуду який вже не видно за 20 км від вежі, наприклад у Львові   ...  :2funny:
Цитувати
Кодування каналів це не намагання залишити українців без телебачення а це звичайна процедура, що дозволяє захистити свій авторський продукт а також отримати вигоду із свого бізнесу. Адже ні у кого не визиває заперечення, що на ринку чи у супермаркеті потрібно сплачувати гроші за річ, яка способалася.
який авторській продукт ??? той в якому кацапи і хохли-малороси з контор на кшталт "95-аналу" сміються над українцями, їх історією, культурою, традиціями, Героями ??? чи той  кацапо-совковий продукт де кцапи-окупанти на кшталт сталіна, жукова, ватутіна, чи запроданці-колоборанти  типу котовського, щорса, ковпака змальовуються героями, а українці недолугими зрадниками ??? і все це 50/50 % розбавлено тупорилою рекламою сінікерсів, тампаксів, презервативів, таблеток для похудання, тощо ??? дякую, але такий "продукт"  мені і дарма не треба не то що за гроші !!!
Цитувати
І медіаконтент є таким же товаром як і ковбаса, горівка чи банани з мандаринами.
цих 23 канали це не контент, це маразм !!!  контентом є канали класу Футбол, Євроспорт, Діскавері, європейські та американські фільмові канали, канали для дітей  ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній broker

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +5/-0
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #680 : 20:30:10, 16 Грудня 2019 »

Кодування каналів це не намагання залишити українців без телебачення а це звичайна процедура, що дозволяє захистити свій авторський продукт а також отримати вигоду із свого бізнесу.

От і купи собі любий з цих двох гамняних ресиверів і плати гроші за їх аптечно-памперсну авторську продуктовану рекламу.
[/quote]
особисто я безболісно обійдуся і без гамняних ресиверів і без гамняного телебачення, інет дозволяє башковитим людям  обходитися без них. Але в Україні є  сотнІ тисяч людей, які нічого складнішого як натиснути на пульту кнопку Вкл/Викл, Ап/Даун не уміють. От їм і потрібно якнайшвидше адаптуватися до Нью ТБ 2020.  :2funny: Давайте зробимо це разом. Ну а що вибрати для них - Віасат чи Екстра, то вже на ваш смак. Я схиляюсь до, щоб не рекламувати тут скажу  до більш молодшого оператора

Додано: 20:33:12, 16 Грудня 2019
Цитувати
справжні патріоти не скиглять а беруть ресивери, налаштовують і йдуть до українців до хати і переконують, що  для того щоб бути у Європі потрібно намагатися жити по європейськи.
спочатку  навчити жити по "європейськи" наших олігархів: беню к., ахметова, пінчука, фірташа, льовочкіна: платити людям европейські зарплати, ну хочв б на рівні тої ж Польщі, перед закритям супутника побудувати нормальне DVB-T/Т2 таке як у Польщі - яке без проблем можна приймати безплатно у нас у Львові за 70 км від кордону, тощо, а не той маразм від зекобуду який вже не видно за 20 км від вежі, наприклад у Львові   ...  :2funny:
Цитувати
Кодування каналів це не намагання залишити українців без телебачення а це звичайна процедура, що дозволяє захистити свій авторський продукт а також отримати вигоду із свого бізнесу. Адже ні у кого не визиває заперечення, що на ринку чи у супермаркеті потрібно сплачувати гроші за річ, яка способалася.
який авторській продукт ??? той в якому кацапи і хохли-малороси з контор на кшталт "95-аналу" сміються над українцями, їх історією, культурою, традиціями, Героями ??? чи той  кацапо-совковий продукт де кцапи-окупанти на кшталт сталіна, жукова, ватутіна, чи запроданці-колоборанти  типу котовського, щорса, ковпака змальовуються героями, а українці недолугими зрадниками ??? і все це 50/50 % розбавлено тупорилою рекламою сінікерсів, тампаксів, презервативів, таблеток для похудання, тощо ??? дякую, але такий "продукт"  мені і дарма не треба не то що за гроші !!!
Цитувати
І медіаконтент є таким же товаром як і ковбаса, горівка чи банани з мандаринами.
цих 23 канали це не контент, це маразм !!!  контентом є канали класу Футбол, Євроспорт, Діскавері, європейські та американські фільмові канали, канали для дітей  ...  ca.,
майже у всьому погоджуюся з тобою. Але реалії такі, що іншого  виходу як сплачувати за перегляд ТБ для посадженого  на ТБголку  манюпаса немає

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
« Відповідь #681 : 20:44:56, 16 Грудня 2019 »
особисто я безболісно обійдуся і без гамняних ресиверів і без гамняного телебачення, інет дозволяє башковитим людям  обходитися без них. Але в Україні є  сотнІ тисяч людей, які нічого складнішого як натиснути на пульту кнопку Вкл/Викл, Ап/Даун не уміють. От їм і потрібно якнайшвидше адаптуватися до Нью ТБ 2020.   Давайте зробимо це разом. Ну а що вибрати для них - Віасат чи Екстра, то вже на ваш смак. Я схиляюсь до, щоб не рекламувати тут скажу  до більш молодшого оператора
  Я взагали ни дочого не схиляюся! подивимось коли пидуть перши проблеми проплата не пройшла, рес накрився (установникам дають заминни?)  и так дальше будуть дзонити не на гарячу линию а умнику який поставив.
 Платне тв мае по иншому розвиватись , згиден з багатьма людьми, из slavon, в першу чергу накрийте безкоштовним T2 уси райони Украини ! нехать хоть 12-18 каналив , а потим робить платний контент, можу спорити якщо кожен канал що будуть кодувати, буде коштувати грошей , то багато не витримае конкуренции миниму 50% пидуть из ринку , заведить усе на один супутник , зробить кантори поставте установникив на зп+ якийсь процент! заминни ресивери, и так дали, Зараз на мою думку це виглядае не инакше як хоче хтось пидзаробити .

Відсутній duman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +276/-2
« Відповідь #682 : 22:22:44, 16 Грудня 2019 »
Правильно підмічено!Ну поставлю я ці тюнери людині і вона осчасливиться  *oohaa*. А далі якщо *гавкне* то я їх не відновлю як нині існуючі в народі an24 Прошивок явно не буде і нема через що прошивати? Принесуть мені і в який сервіс  понесу я їх an24
Поки що інфу про сервіси на них я не зустрічав то може хто просвітить?
Ну на крайняк БЖ підніму. Тоді піде заявочка: Не можеш зробити то віддавай бабло і забирай його собі.Радісно стане  *oohaa*
що аж  :'(. Хто їх почав ставити над тим мабуть не задумується...Так що питань ще буде виникати багато.
Поїзд запустили а колія недобудована і як завжди: А якось буде! derisive.gif

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #683 : 07:30:55, 17 Грудня 2019 »
Правильно підмічено!Ну поставлю я ці тюнери людині і вона осчасливиться  . А далі якщо *гавкне* то я їх не відновлю як нині існуючі в народі  Прошивок явно не буде і нема через що прошивати? Принесуть мені і в який сервіс  понесу я їх
Поки що інфу про сервіси на них я не зустрічав то може хто просвітить?
Ну на крайняк БЖ підніму. Тоді піде заявочка: Не можеш зробити то віддавай бабло і забирай його собі.Радісно стане 
що аж  . Хто їх почав ставити над тим мабуть не задумується...Так що питань ще буде виникати багато.
Поїзд запустили а колія недобудована і як завжди: А якось буде!
Повідомити модератору
Виробник "позолочених" тюнерів стронг,сервісний цент один у Києві.Гарантія і сам процес описаний в нормативних актах певних законів,закон по захисту прав споживачів,якщо не помиляюсь.

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #684 : 08:04:41, 17 Грудня 2019 »
Канали Mega, K2, Zoom, Pixel, Enter Film з Аstra 4.9E частоти 12437V SR 30000, DVB-S2,тепер кодуються в Verimatrix  а Inter, NTN і К1  надалі ведуть мовлення відкрито (принаймі поки що).

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #685 : 19:41:48, 17 Грудня 2019 »
До закодованих додайте ще Inter+... ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній Snoop

• Ветеран
  • Рейтинг: +451/-13
  • Іграшки-низькі ціни
« Відповідь #686 : 04:47:51, 18 Грудня 2019 »
До закодованих додайте ще Inter+... ca.,
Я думав що міжнародні версії інтер+ і 1+1 інт трогати не будуть! Йдуть вони у біссі тай усе
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #687 : 13:40:56, 18 Грудня 2019 »
Перепрошую- Inter+ кодований у BISS. ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #688 : 19:00:36, 18 Грудня 2019 »
Хто не купить тюнер - той пірат :2funny: І майстри не потрібні.

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
« Відповідь #689 : 19:14:38, 18 Грудня 2019 »
От, пііііііііі....здуни!! Я на .......ую бачив вас пііііі.....дарів!!! Закривайте хоч нині!!!!! 1607-4 *oohaa* Всім хто звертається за допомогою посилаю на...... 400грн. на сайті і без майстра!!! 1607-4
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25119
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29873
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми