Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206040 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #585 : 14:13:28, 05 Грудня 2019 »
Чому ти вирішив що цікаво те, що ти думаєш?
Я написав конкретно про ЗЛАМАНУ "НОВУ" систему кодування Веріматрікс, а не про інші кодування! Що стосується футболу, вони давно вже зламані китайцями, через модуль, на компанii ****** це відомо всім хто в темі... Тму, хто не в темі, проходимо повз.
Решта скоро зможуть закуповувати DW у обмiн на ваше CW на одному сервері. Спочатку на одному, потім з'явиться вже каскадом у інших. Хто перший той п'е шампунске.
Ну я точно не вцый теми! скинь будласка у приват DW наприклад на футболи де можна потестити? Хто що де куди ломав не цикаво реально робочий сервис хоч 3- 2 ма каналами , у приват. Моя думка легше ирдетто пид мультистрим пидвязати як матрикс хакнути.

Відсутній petroman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +12/-11
« Відповідь #586 : 14:24:34, 05 Грудня 2019 »
Я написав конкретно про ЗЛАМАНУ "НОВУ" систему кодування Веріматрікс, а не про інші кодування! Що стосується футболу, вони давно вже зламані китайцями, через модуль, на компанii ****** це відомо всім хто в темі... Тму, хто не в темі, проходимо повз.
Решта скоро зможуть закуповувати DW у обмiн на ваше CW на одному сервері. Спочатку на одному, потім з'явиться вже каскадом у інших. Хто перший той п'е шампунске.
Ну я точно не вцый теми! скинь будласка у приват DW наприклад на футболи де можна потестити? Хто що де куди ломав не цикаво реально робочий сервис хоч 3- 2 ма каналами , у приват. Моя думка легше ирдетто пид мультистрим пидвязати як матрикс хакнути.
Одні вумні придумали як закодувати.А знайдуться вумні які придумають як розкодувати .На те потрібен час O0

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
« Відповідь #587 : 14:31:13, 05 Грудня 2019 »
Одні вумні придумали як закодувати.А знайдуться вумні які придумають як розкодувати .На те потрібен час
Я не спорю , але може 2-3 роки пройти, а людина пише що уже працюе. ( старе кодування  виасат Украина давно хакнуте и шарится , сомниваюся що користуется попитом) .

Відсутній snikers

• Старожило
  • Рейтинг: +61/-16
« Відповідь #588 : 14:38:48, 05 Грудня 2019 »

Наведіть факти,бо інакше це все тягне на піз...ж.

Відсутній Marjan18

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-19
« Відповідь #589 : 14:54:26, 05 Грудня 2019 »
з іншого форума. текст не мій derisive.gif
"На одній шароварні, котра довго роздавала деякі пакети на халяву (думаю, всі догадалися про кого я) місяця два тому, була інформація від адміна, цитата: "Після Нового Року ви будете всі приємно здивовані" Кінець цитати."

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
« Відповідь #590 : 15:08:31, 05 Грудня 2019 »
з іншого форума. текст не мій
"На одній шароварні, котра довго роздавала деякі пакети на халяву (думаю, всі догадалися про кого я) місяця два тому, була інформація від адміна, цитата: "Після Нового Року ви будете всі приємно здивовані" Кінець цитати."
Не знаю яка шароварня що кому роздавала а ле у нас на форуми е люди яки точно знають що де робится, ники не буду писати, вид них поки ниякои информации. так що инфа про( ЗЛАМАНУ "НОВУ) виглядае не Як не инше як десь пид 100 грам! побалакали.

Відсутній snikers

• Старожило
  • Рейтинг: +61/-16
« Відповідь #591 : 15:21:58, 05 Грудня 2019 »
з іншого форума. текст не мій
Не знаю яка шароварня що кому роздавала а ле у нас на форуми е люди яки точно знають що де робится, ники не буду писати, вид них поки ниякои информации. так що инфа про( ЗЛАМАНУ "НОВУ) виглядае не Як не инше як десь пид 100 грам! побалакали.
Знаємо ми про яку шароварню мова ведеться,а про взлом верки то так і називається Пі....ж

Відсутній TARAS_TERNOPIL

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #592 : 15:43:23, 05 Грудня 2019 »
Крім презенту є й інші ресурси. А піз#ешь чи ні, поживемо - побачимо. Ті хто в темі подякують за ранні новини....  1607-4

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #593 : 18:04:38, 05 Грудня 2019 »
Народ а назвіть мені хоча би одну систему БЕЗКАРТКОВОГО доступу, наголошую саме безкарткову (Веріматрікс - безкарткова система доступу) яка була поламана в пух і в прах на сьогоднішній день? Чому недомовки "десь там на якійсь шароварні хтось щось написав" і "текст не мій" і т.д.  якщо є що конкретно сказати - кажіть конкретику, працюючому шароводу же клієнтів приведете більше.

Відсутній ioan

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2442/-11
« Відповідь #594 : 19:28:10, 05 Грудня 2019 »
конкретні шароварні працюють тихенько,тому і довго.І зломом нехваляться.Да і хто має довгий язичок того і прогнати можуть.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Snoop

• Ветеран
  • Рейтинг: +451/-13
  • Іграшки-низькі ціни
« Відповідь #595 : 05:08:16, 06 Грудня 2019 »
конкретні шароварні працюють тихенько,тому і довго.І зломом нехваляться.Да і хто має довгий язичок того і прогнати можуть.
Точно!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #596 : 07:45:30, 06 Грудня 2019 »
Доброго дня всім!  Я відмовився ствавити віазад, екстру,  підключаю своїх клієнтів вкого є інтернет  іпітіві,  там за 150 грн, ще дають вцю саму порцію,  канал,и за суму 150 грн, 100 шт каналів.
А віазад ,екстра ,хай думає  хто має це, обслуговувати  їхне лайно! ca.,
Хай задумається дядя беня!!!  *-P *-P *-P

Відсутній vasic

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #597 : 08:54:56, 06 Грудня 2019 »
А віазад ,екстра ,хай думає  хто має це, обслуговувати  їхне лайно!
Лайно чи не лайно треба його хоча б в руках потримати . не хочеш ти ставити  поставлять інші , інші зароблять , якщо народ не хоче бойкотувати  кодування  - то чому це повинен робити інсталятор?

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #598 : 09:16:06, 06 Грудня 2019 »
Я  доречі  вже мав то вруках,  чиви впевнені  як ті тюнера будуть працювати, то вам не глобік4100С,  ми всі вивчили зароки ,його заморочок, і пяння кондюкі,в а випадку глюку  прошили, атам буде по ішому , все  хіба що ,паставлять зальотні,  апотім  поміняють сім картку, так як я вже це бачив,  і почав сам людям продавати ,колись тюнера, сат тв, прошивати ,ремонтувати,  бо зальотні  виключили телефони, амені жити біля них ,і нікуди дітись, додому прийдуть.Хай займаються інсталятори,  можливо вони мають ставк,у від віасату екстри. ca., *-P *-P *-P

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
« Відповідь #599 : 10:22:18, 06 Грудня 2019 »
Народ а назвіть мені хоча би одну систему БЕЗКАРТКОВОГО доступу, наголошую саме безкарткову (Веріматрікс - безкарткова система доступу) яка була поламана в пух і в прах на сьогоднішній день? Чому недомовки "десь там на якійсь шароварні хтось щось написав" і "текст не мій" і т.д.  якщо є що конкретно сказати - кажіть конкретику, працюючому шароводу же клієнтів приведете більше.
Виасат Украина, ломана не ломана але шарять точно, старе кодування ,  Триколор кодування DRE-Crypt, не чув щоб хтось надавав послуги навить по шарингу а вже пройшло роки 3-4  писля замини кодування, не думаю що матрикс щось простише, ну чекаемо нового року.

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25114
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29871
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми