Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206325 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній ADI_DASLER

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #555 : 08:17:18, 04 Грудня 2019 »
Доброго Товариство! А підкажіть будьласка українських провайдерів IPTV. Думаю в тему) якшо ні Звиняйте

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #556 : 08:47:00, 04 Грудня 2019 »
офіційні Мегого, Світ-ТВ, Диван-ТВ ...
не офіційних є вагон в неті ...  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #557 : 09:26:18, 04 Грудня 2019 »
Доброго дня!
Чи вже хтось мав включення віасат, екстру , мене народ просто питає ,чи буду включати, я говорю їм що недуже, хотівби, авони так ми твої роки клієнти, чому ти нас відшиваєш , проблема друзі, з однієї сторони будуть обіжатись, вони мені говорять, тиж некируєш владою, ти тут непричом ами привикли до телевізорів.
Бо внас є спеціаліст  який включає віасат екстру потім йде місяць два три  люди затого побоюються  що він несірйозний. ca., *-P

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #558 : 09:35:18, 04 Грудня 2019 »
як я писав вище, я спочатку стараюсь відмовити, так сказати відмолити, клієнта від цього необачного кроку ...  запропонувати, там де це можливо з технічної сторони, альтернативу ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #559 : 09:43:45, 04 Грудня 2019 »
Внас з Т2 немає  і небуде  а провайдер хібащо  надає телебачення  на два пристрої більш ні  а в клієнтів  по 4 8 теліків  некажучи по 14 в деяких.
Мене голова вже чесно заболіла !!! ca., *-P *-P *-P

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #560 : 10:21:35, 04 Грудня 2019 »
slava12 яка швидкість доступу до мережі у вашого інтернет провайдера ??? для перегляду одного каналу SD-якості достатньо швидкості  до 1МБіт/с, HD якості до до 3Мбіт/с. Таким чином щоб забезпечити перегляд на 14 тв одночасно максимальна швидкість доступу до мережі 14*3=42Мбіт/с !!!  я не бачу зараз проблеми підключити оптику на котедж зі швидкістю 50-100МБі/с ??? ca.,
« Останнє редагування: 10:29:22, 04 Грудня 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній vadets

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +12/-1
« Відповідь #561 : 10:42:43, 04 Грудня 2019 »
Якщо в квартирі 3 телевіора то потрібно купувати 3 тюнера і платити 3 абонплати чи як?

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #562 : 10:49:22, 04 Грудня 2019 »
slavon!  Привітик вам! ca.,  Вмене інтернет 50 мгб тільки провайдер  надає доступ каналів  на два телевізори  більш  ні  мені підійде  на два а от в сусіда 4 теліки далі наступний сусід має 14 теліків. ca., *-P *-P *-P

По оптиці нам провайдер  може надати швидкість  30 мгбт  50 мгб 100мгб

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #563 : 11:11:14, 04 Грудня 2019 »
slava12 Дивись  An14, там де  5 і більше тв, то це або котедж відпочинковий або готель ... себто бізнес, так я розумію ???
1. Якщо швидкість нету  50-100МБіт/с то ніщо Вам не заважає взяти перегляд для 2 тв від провайдера послуги, решта 3 і далі в іншого провайдера, наприклад в тих же Мегого, Світ-тв, дивану тощо - якщо працюєте, або хоча б робите вигляд, що працюєте в білу, якщо законність перегряду Вас не особливо хвилює на потрібні акаунти можна взяти в провайдерів класу "1цент"
2. з провайдерам послуги доступу до мережі завжди можна домовитися, про швидкість, к-сть одночасних ІРТВ клієнтів і ціну ... звичайно це на 14 теліків не буде коштувати наприклад 150 за 100МБіт/с, а гривень 300-450 - все одно вийде дешевше ніж платити олігархам по 90 грн. за кожен тв ...  :2funny: ca.,

Додано: 11:25:39, 04 Грудня 2019
Цитувати
Якщо в квартирі 3 телевіора то потрібно купувати 3 тюнера і платити 3 абонплати чи як?
На сайтах офіційних провайдерів про це нічого не сказано ... Подзвоніть у службу підтримки офіційних провайдерів, вони Вам скажуть ...  ca.,
« Останнє редагування: 11:25:39, 04 Грудня 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #564 : 11:26:36, 04 Грудня 2019 »
slavon! Так   це сектор    для   відпочиваючих  а таке підключати небуду  всякі заїжжають можуть цікавитись аяк це працює а звідки.
Нови догадались!  Щиро вдячний вам!!! ca., *-P *-P *-P

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #565 : 11:35:28, 04 Грудня 2019 »
Розумію прекрасно що установщики хочуть "захиститмся" від проблем з віазадом та екстрою. Проте надіюся ви прекрасно розумієте що нелегальщину рано чи пізно будуть "тушити", і знову будуть вас ваші клієнти дьоргати  на кшталт "чого пропав канал/картинка? ти ж мені налаштовував і т.д. я тобі гроші дав а ти зі мною так поступив, а от в тих хто дивиться /ОТТ легально/ Екстру / Віазад кіно є". Я  не проти альтернатив і т.д. сам шукаю альтернативи, проте дивлюся в основному через тазік і юзаю модуль екстри, чим наразі задоволений + айпітіві. Моя скромна думка така якщо клієнт хоче - ставте чи віазад чи Екстру, але попереджайте їх про нюанси і т.д. і про оплати абонентські. І стосовно операторського обладнання - якщо є можливість - пропонуйте клієнтам не брати сетап недобокси а іменно кам-модулі від екстри, оскільки такий модуль можна заюзати навіть в телевізорі (за умови якщо телевізор має СІ+ слот). Ну а якщо телевізор має смарт-тв і в клієнта хороший нет-  тоді Мегого, Світ.тв і всякі решту ОТТ-тварі ))

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #566 : 11:47:45, 04 Грудня 2019 »
Цитувати
Проте надіюся ви прекрасно розумієте що нелегальщину рано чи пізно будуть "тушити", і знову будуть вас ваші клієнти дьоргати  на кшталт "чого пропав канал/картинка?
як ви це собі уявляєте як це тушити ??? побудувати великий китайський фаєрвол в Україні чи як ??? навіть кацапам на мацковії це поки не вдалося і навряд чи вдасться  !!! про Україну я взагалі мовчу ...  Звичайно готелі, відпочинкові комплекси, будуть змушені працювати в білу - купляти це лайно від олігархів ... а простий громадянин для домашнього перегляду - не зобовʼязаний ...  :2funny:
тут хтось на форумі писав що якщо підключити 1 послугу/тюнер від екстри то цю ж послугу можна дивитися ще на 2-4 пристроях по IPTV зі спеціального сайту ...  на сайті провайдера про цей аукціон невиданої щедрості від ахмета ... нічого не написано ...  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній yura253

• Постійний користувач
« Відповідь #567 : 12:22:32, 04 Грудня 2019 »
Хтратв на "відрі"
17 жовтня 2019
Застосунок Xtra TV для Android TV

Гарна новина для існуючих користувачів Xtra TV - відтепер ви маєте можливість додатково переглядати улюблені пакети за допомогою застосунку для Android TV!

У своєму застосунку ми реалізували для вас крутий функціонал з широким набором опцій:
- автоматичний запис прямого ефіру на 7 днів;
- пауза прямого ефіру;
- телепрограма на 7 днів.

Встановлюйте застосунок на Android TV, авторизуйтесь використовуючи ваш номер телефону та пароль, який зареєстровано в Xtra TV і отримуйте задоволення від перегляду.

Звертаємо увагу - наразі застосунок функціонує в тестовому режимі.
Застосунок доступний за посиланням: http://bit.ly/2BlPyMw
[close]
Хоча мені чомусь здається що цей застосунок уже був раніше але його прихлопнули, а тепер знову пхають в маси

Відсутній carder

• Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • Рейтинг: +322/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
« Відповідь #568 : 13:15:16, 04 Грудня 2019 »
Розумію прекрасно що установщики хочуть "захиститмся" від проблем з віазадом та екстрою. Проте надіюся ви прекрасно розумієте що нелегальщину рано чи пізно будуть "тушити", і знову будуть вас ваші клієнти дьоргати  на кшталт "чого пропав канал/картинка? ти ж мені налаштовував і т.д. я тобі гроші дав а ти зі мною так поступив, а от в тих хто дивиться /ОТТ легально/ Екстру / Віазад кіно є". Я  не проти альтернатив і т.д. сам шукаю альтернативи, проте дивлюся в основному через тазік і юзаю модуль екстри, чим наразі задоволений + айпітіві. Моя скромна думка така якщо клієнт хоче - ставте чи віазад чи Екстру, але попереджайте їх про нюанси і т.д. і про оплати абонентські. І стосовно операторського обладнання - якщо є можливість - пропонуйте клієнтам не брати сетап недобокси а іменно кам-модулі від екстри, оскільки такий модуль можна заюзати навіть в телевізорі (за умови якщо телевізор має СІ+ слот). Ну а якщо телевізор має смарт-тв і в клієнта хороший нет-  тоді Мегого, Світ.тв і всякі решту ОТТ-тварі ))

Тушити будуть чим великою електромагнітною гарматою???  :2funny: :2funny: :2funny:
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній yura253

• Постійний користувач
« Відповідь #569 : 13:56:56, 04 Грудня 2019 »
Або вогнегасником )) Поживем побачимо що буде навіть після мурування.
https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20191113-koduvannya-suputnyku-yak-dyvytys-ukrayinski-kanaly-u-2020-rotsi/
ще одна новина по муруванню, а то щось відійшли від теми кодування каналів )))

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми