Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206271 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній roma45

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +71/-1
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #480 : 22:03:34, 28 Листопада 2019 »
Газ  світло зима війна. Та пішли на ххх з тим 2+2 ---там вже скоро весна - на повітря пора

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +294/-12

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #482 : 11:05:29, 29 Листопада 2019 »
цитата з вищевикладеного посилання

таку маючню пишуть ... як можна копіювати технічний сигнал ? як в тому бойовику з Дольфом  Лунгрендом
де вони аплінк заглушили і врізали своє відео на наземну роздачу з погрозою що усе нах. взірвуть !
да ! то спец ту статейку нашкрябав ...

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #483 : 11:47:11, 29 Листопада 2019 »
який контент дибіли ???  у що в тих 25 так званих "українських" каналів є українській контент ??? як на мене це не контент, а маячня, кацапська, прокацапська, совково кацапська маячня аля "вов", дибільні шоу на кшталт "95 аналу", серіали на кшталт "віталька", "одного разу під Полтавою", "свати" чи аналогічні серіали з мацковії, брехливі кацапскі новини на Г+Г, інтері-цвинтарі в переміжку 50/50% з дибільною рекламою ...  - усе для хохлів-малоросів !!!  ca.,
« Останнє редагування: 12:34:31, 29 Листопада 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній вова32

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +2/-0
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #484 : 12:04:59, 29 Листопада 2019 »
який контент дибіли ???  у що в тих 25 так званих "українських" каналів є українській контент ??? як на мене це не контент, а маячня, кацапська, прокацапська, вовково кацапська маячня аля "вов", дибільні шоу на кшталт "95 аналу", серіали на кшталт "віталька", "одного разу під Полтавою", "свати" чи аналогічні серіали з мацковії, брехливі кацапскі новини на Г+Г, інтері-цвинтарі в переміжку 50/50% з дибільною рекламою ...  - усе для хохлів-малоросів !!!  ca.,

Додано: 12:05:57, 29 Листопада 2019
який контент дибіли ???  у що в тих 25 так званих "українських" каналів є українській контент ??? як на мене це не контент, а маячня, кацапська, прокацапська, вовково кацапська маячня аля "вов", дибільні шоу на кшталт "95 аналу", серіали на кшталт "віталька", "одного разу під Полтавою", "свати" чи аналогічні серіали з мацковії, брехливі кацапскі новини на Г+Г, інтері-цвинтарі в переміжку 50/50% з дибільною рекламою ...  - усе для хохлів-малоросів !!!  ca.,

усі дибіли,а Ви хто?

для тих хто в танку ??? під дибілами я мав на увазі тих  молоосвічеих даунів які пишить такі статті
« Останнє редагування: 12:15:24, 29 Листопада 2019 від slavon »

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #485 : 12:11:35, 29 Листопада 2019 »
Власний контент - концерти спектаклі пізнавальні передачі-
УКРАЇНСЬКОГО виробництва і так має бути загальнодоступним ,
щоб і на сході країни люди дивились і мову слухали і вчили як є бажання
а коли Вітальку під Полтвою включать - то хай кодують як спорт на Rai 1

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #486 : 12:24:48, 29 Листопада 2019 »
цей контент має бути насамперед українській та проукраїнській !!! я б наприклад подивився б з великим задоволенням художній фільм, наприклад про Українських Січових Стрільців, Героїв Крут і Холодного Яру, Армію УНР та ЗУНР, армію Батька Махна, УГА, ОУН УПА, 1 Українську дивізію СС "Галичина" батальйони СС Роланд і Нахтігаль, Героїв теперішньої неоголошеної війни з мацковією, а не тупорилу кацапську окупаційну маячню, міфи червоної пропаганди на кшталт "вов", яку постійно транслють більшість "українських аналів" на кшталт інтера-цвинтара, ентер-фільм, нтн ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #487 : 14:24:23, 29 Листопада 2019 »
Ну про УПА і т.д. там дійсно мало контенту, але й ним єдиним не наситишся. Новинні канали-ладно на ці канали я особисто уваги не звертаю та й вони будуть у вільному доступі для того щоб тримати старших людей і тих хто дивиться новини постійно "в тонусі". Не вистарчає також пізнавального, дослідницького  україномовного контенту(мовчу про якісний контент уже),  зокрема про природу України, на історичну тематику, про памятки архітектури, про визначні міста, місця України, про етнічну тематику - я мовчу, щось ніде нечув/не бачив передач чи  серіалів які були б посвячені на теми як от українські звичаї, там обряди як колись жили наші предки - це все в більшості випадків черпається з історичних книжок, та на уроках Історії України і то не в повному обсязі.  ca.,

Відсутній вова32

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +2/-0
« Відповідь #488 : 14:36:19, 29 Листопада 2019 »
Ну про УПА і т.д. там дійсно мало контенту, але й ним єдиним не наситишся. Новинні канали-ладно на ці канали я особисто уваги не звертаю та й вони будуть у вільному доступі для того щоб тримати старших людей і тих хто дивиться новини постійно "в тонусі". Не вистарчає також пізнавального, дослідницького  україномовного контенту(мовчу про якісний контент уже),  зокрема про природу України, на історичну тематику, про памятки архітектури, про визначні міста, місця України, про етнічну тематику - я мовчу, щось ніде нечув/не бачив передач чи  серіалів які були б посвячені на теми як от українські звичаї, там обряди як колись жили наші предки - це все в більшості випадків черпається з історичних книжок, та на уроках Історії України і то не в повному обсязі.  ca.,
Повністю підтримую

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
« Відповідь #489 : 16:44:51, 29 Листопада 2019 »
цей контент має бути насамперед українській та проукраїнській !!! я б наприклад подивився б з великим задоволенням художній фільм, наприклад про Українських Січових Стрільців, Героїв Крут і Холодного Яру, Армію УНР та ЗУНР, армію Батька Махна, УГА, ОУН УПА, 1 Українську дивізію СС "Галичина" батальйони СС Роланд і Нахтігаль, Героїв теперішньої неоголошеної війни з мацковією, а не тупорилу кацапську окупаційну маячню, міфи червоної пропаганди на кшталт "вов", яку постійно транслють більшість "українських аналів" на кшталт інтера-цвинтара, ентер-фільм, нтн ... 
Не хочу пиднимати политичну сторону , мене быльше цыкавить технична, я видписував и не одноразово , чому люди у мистах мистечках у яких доходи бильши як у сильский мисцевости практично не видчують , а от села де и так не дуже, мають влитати в копийочку!! власники каналив власниками, а куди держава дивится?
« Останнє редагування: 16:56:49, 29 Листопада 2019 від vlad2019 »

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #490 : 19:02:14, 29 Листопада 2019 »
як у червні знімуть кодування то буде бум по голові установщика тою коробкою...
+100500
Як закон!!!
Запам'ятайте це!!!

Відсутній Marjan18

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-19
« Відповідь #491 : 20:03:56, 29 Листопада 2019 »
КОДУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТЕЛЕКАНАЛІВ derisive.gif

Відсутній Liberta

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +11/-6
« Відповідь #492 : 05:49:29, 30 Листопада 2019 »
цей контент має бути насамперед українській та проукраїнській !!! я б наприклад подивився б з великим задоволенням художній фільм, наприклад про Українських Січових Стрільців, Героїв Крут і Холодного Яру, Армію УНР та ЗУНР, армію Батька Махна, УГА, ОУН УПА, 1 Українську дивізію СС "Галичина" батальйони СС Роланд і Нахтігаль, Героїв теперішньої неоголошеної війни з мацковією, а не тупорилу кацапську окупаційну маячню, міфи червоної пропаганди на кшталт "вов", яку постійно транслють більшість "українських аналів" на кшталт інтера-цвинтара, ентер-фільм, нтн ...  ca.,
Навіщо вам ті канали??? 5 канал же не кодують - буде вам що дивитись

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #493 : 06:58:19, 30 Листопада 2019 »
Liberta прошу пана за мене не хвилюватися, я не дивлюся цей кацапо-жидівській маразм від олігархів і відповідно не збираюся за цього платити !!!  з каналів новин окрім 5-го, дивлюся ще Прямий, Еспресо, 24, НТА, 1Західний, Галичина,  Громадське, 1Національний ...
решта, в основному спортивний контент, беру з супутника з допомогою "цьоці Шури" та IPTV :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #494 : 06:59:48, 30 Листопада 2019 »
5 тий  а , так так
 і вуйка Рабіновіча канал також не кодують - чи він також у чорному списку ?

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми