Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206294 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній man

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +34/-1
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #450 : 18:26:44, 26 Листопада 2019 »
Клієнти-пенсіонери невиліковні. Зі своєї сторони просто тримаю плаваючу ціну.
Не бачу сенсу зовсім не ставити.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #451 : 18:58:21, 26 Листопада 2019 »
 man! Привіт!  Іщо ви пропонуєте  рекламувати пенсіонерам,  і здирати   зних, чия щось нетак  вас зрозумів.
Якраз  вони неможуть вілікуватис,ь  тому що пенсія  не позволяє їм.
Некажучи про телебачення!!!

Мене вже питало 3 клієнта за підключення я недуже раджу але якщо людина сама наполягає то можна підключити її і чому тоді згадувати віасата чи установщика поганим злим словом моя думка така.
Я памятаю як у віасата були футбол1 футбол2 потім пропали скільки людей лоханулось ця байда неприсказуєма що вони можуть вчудити ще.
« Останнє редагування: 19:11:46, 26 Листопада 2019 від slava12 »

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
  • Рейтинг: +226/-51
« Відповідь #452 : 19:28:46, 26 Листопада 2019 »
Поставити не проблема, але коли там піде, щось не так (може гроші не поділять, або якийсь форс мажор)і контора розвалиться, то крайнім буде установлювач, бо він поряд, а контора в Києві.

Відсутній Liberta

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +11/-6
« Відповідь #453 : 19:35:15, 26 Листопада 2019 »
Почитав я вас і скажу вам таке - це добре що ви так негативно налаштовані проти кодування - нам більше дістанеться! Поки ви там думаєте підключати вісат чи не підключати -  ми вже його підключаємо і потік людей вже шалений! А 21 січня коли все пропаде вже буде пізно! Шкода пенсіонерів так, але що вдієш  - без тв ніхто сидіти не буде!49грн не такі і великі гроші, за мобілки ж люди платять і не по одному пакету мають. Кого цікавить співпраця пишіть в лічку - зареєструємо вас інсталяторм - перша абонплата клієнта йде вам як бонус+ заробіток на вартості тюнера! Щоб закрити транспортний потік Т2  - було витрачено мільярди на обладнання(на кожну вишку було встановлено декодер) + закупено 600тис тюнерів - одним словом олігархи скільки бабла викинули що назад дороги немає....

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +294/-12
« Відповідь #454 : 19:45:00, 26 Листопада 2019 »
Почитав я вас і скажу вам таке - це добре що ви так негативно налаштовані проти кодування - нам більше дістанеться! Поки ви там думаєте підключати вісат чи не підключати -  ми вже його підключаємо і потік людей вже шалений! А 21 січня коли все пропаде вже буде пізно! Шкода пенсіонерів так, але що вдієш  - без тв ніхто сидіти не буде!49грн не такі і великі гроші, за мобілки ж люди платять і не по одному пакету мають. Кого цікавить співпраця пишіть в лічку - зареєструємо вас інсталяторм - перша абонплата клієнта йде вам як бонус+ заробіток на вартості тюнера! Щоб закрити транспортний потік Т2  - було витрачено мільярди на обладнання(на кожну вишку було встановлено декодер) + закупено 600тис тюнерів - одним словом олігархи скільки бабла викинули що назад дороги немає....

А чому віасат?  екстра краще!

Відсутній Liberta

• Користувач
  • **
« Відповідь #455 : 19:50:56, 26 Листопада 2019 »
у віасата активація займає 30 сек (є вайбер бот) - екстра ж - це просто мрак, через сайт тупить, треба телефонувати, додзвонюваться довго! по каналах  я б не сказав би що краще - у них все на 9 градусі - в нашому регіоні(Черкаси) ніхто його не ставив! У віасата коли обрав пакет то все лишня автоматично зникає (оновлюється через супутник) - в екстрі кача каналів з 9 градусу йдуть перші в списку - відповідно не працюють. Ну і головний плюс віасата  - це нам установщикам дають якусь копійку, на екстрі щось тишина (поправте якщо я не правий)

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #456 : 19:56:35, 26 Листопада 2019 »
за мобілки ж люди платять
за хліб також, а ще дитину треба вдягти, в школу відправити, приготувати щось поїсти, в будинку/квартирі щось полагодити і т.д. і т.п.
А от коли виникне питання що головніше, купити хліба або щось з вище перерахованого чи підключити віазад/лохекстра, ніхто паритися не буде і скаже тим олігархам які
скільки бабла викинули що назад дороги немає
щоб йшли вони смоктати цукерку яка тузік називається.

Відсутній Liberta

• Користувач
  • **
« Відповідь #457 : 19:59:40, 26 Листопада 2019 »
Є люди яким тв подивитись  - їсти не давай, так що попит є і якщо ви не продасте то продасть ваш конкурент!

Відсутній snikers

• Старожило
  • Рейтинг: +61/-16
« Відповідь #458 : 20:01:31, 26 Листопада 2019 »
А якщо вам попадеться людина з карточкою від лікаря на якій написано ФУТБОЛІСТ?То як ви йому включите з віазаду футболи?
« Останнє редагування: 20:10:30, 26 Листопада 2019 від snikers »

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #459 : 20:13:39, 26 Листопада 2019 »
Є такі клієнти!  Мав випадок коли пропав інтерне,т то дідулька, спитав аколи буде інтернет ,ми сказали  що через день, два, він сказав нам, то довго чекати  мені. Ми йому, ми стараємся  авін нам, я можу без хліба обійтис,ь но головне інтернет мені!
ось і такі є пожилі люди!!! *-P *-P *-P

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #460 : 20:25:38, 26 Листопада 2019 »
slava12, коли почне пухнути, тоді його думка зміниться. :2funny:

Відсутній Liberta

• Користувач
  • **
« Відповідь #461 : 20:34:44, 26 Листопада 2019 »
А якщо вам попадеться людина з карточкою від лікаря на якій написано ФУТБОЛІСТ?То як ви йому включите з віазаду футболи?
Зазвичай в таких клінтів є інтернет то можна iptv підключити

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #462 : 03:38:01, 27 Листопада 2019 »
Цитувати
Є люди яким тв подивитись  - їсти не давай, так що попит є і якщо ви не продасте то продасть ваш конкурент!
нехай продає, потім цей "конкурент" буде обслуговувати це лайно від олігархів ...  :2funny:
Цитувати

для "футболістів" є цьоця Шура: пакети +++  з 36Е та РС + NС  з 13Е - більше 10 каналів футболу, близько 20 спорту, якщо цього замало то ахменівські футболи можна включити по ІРТV ...
Цитувати
Мав випадок коли пропав інтерне,т то дідулька, спитав аколи буде інтернет ,ми сказали  що через день, два, він сказав нам, то довго чекати  мені.
оптичний інтернет не так часто пропадає - за останні 2 роки у мене пропав може 2-3 рази і то на декілька годин, з обʼєктивних причин -  буревій, снігопад, немає світла ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Siro):(a

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-5
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #463 : 07:51:46, 27 Листопада 2019 »
Ви, шановний, взагалі як стали модератором? Ви самі порушуєте правила більше всіх користувачів разом взятих. Мова йдеться не про політиків і політику, а про телебачення! Нехай кодують. Гірше зроблять тільки собі. Бо наш народ звик жити за чужий рахунок і не буде вкладати гроші в ту маєчню, яку показують по зомбоящику.
Вiн моi пости взагалi видалив, тому що я написав що я думаю про мародера порошенка.

Додано: 08:00:30, 27 Листопада 2019
Як я вже ранiше писав: пiшли вони до сраки разом зi своiми говнобоксами! Купляю та кладу своiм клiентам uclan T2 разом с uclan B6, цього достатьно!
Зараз пара цих девайсiв коштуе дешевше нiж будь який комбо, на В6 шара шепче!

А якщо клiент хоче кiна, кладу Денiску комбо - там чого тiльки немае!
Головне знати як гарно настроювати додатковi IPTV сервiси.

З повагою.  *-P
Слава Україні! Героям слава!
« Останнє редагування: 08:00:30, 27 Листопада 2019 від Siro):(a »

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #464 : 11:56:37, 27 Листопада 2019 »
Доброго дня!  Модератори форомучани  моя думка така що влада міняється  на одному місці  несидять хто знає за 5 років що може змінитись з віазадом  чи боксом можем ми колиссь  наних дивитись задом канали можуть відкрити без оплати.
Можуть віазади бокси стати Т2 безкоштовні  83 канали! :-Р *-P *-P *-P

Сьогодні  писав  віазаду в телеграм  люди викинуть гроші ави канали відкриєте  написали відповідь що така інформація  відсутня.
« Останнє редагування: 12:20:16, 27 Листопада 2019 від slava12 »

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми