Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
vasic:
--- Цитата: sergeny від 19:33:44, 15 Грудня 2018 ---Старі полячки з їхніми підсилювачами до цієї пори служать
--- End quote ---
Скоріш за все в мене і стоїть ,,Стара полячка " і блок живлення з комплекту постійно в розетці стільки років працює без проблем. Зараз підсилювачі і все решта шльопають в Україні. Але довговічністю тепер надто не страждають і в благополучній Європі , гарантія закінчується , пора збирати гроші на нову річ , згідний ,,Бабло однако".
Додано: 21:35:28, 15 Грудня 2018
--- Цитата: vasjabr від 20:23:15, 15 Грудня 2018 ---У мене кругом високі ясені+заземлення.
--- End quote ---
Мав би можливість приїхав би в гості подивитись на таку екзотику , але трошки задалеко.
arrows:
BodiaK, ти сам напрошуєшся щоб тебе сприймали дурачком, які бля 32 канали. Розписую особисто для тебе: їх там не 32 а менше і вони для мене дублюють ті що є на супутниках (Українські які будуть кодуватися). Отож я ці дублі з супутників видалив а на їх місце поставив з Т2 + наш місцевий "ТРК Прилуки" та обласний "UA Чернігів", потім (перераховувати не буду по каналам) решта каналів яких звичайно ж немає на Т2, з таких супутників 4.0°W, 4.9°E, 13.0°E, 31.5°E, 36.0°E(т. Шура), 74.9°E(відкриті+т. Шура), 85.0°E(відкриті+т. Шура), 90.0°E. Йдемо далі й не забуваємо що в нас є гарний інтернет та цей комбо підтримує такі сервіси як "IPTV", "Youtube", "Redtube", "Megogo" та навіть "Погода".
Оголошувати загальну кількість каналів? Мабуть не треба, краще для розвитку розуму порахуй скільки для такої машини потрібно "коробочок".
А якщо в тебе з'явиться питання чому я переглядаю кацапів, відповім тобі так: я живу у ВІЛЬНІЙ КРАЇНІ *-P й дивлюся на те що хочу, на те що заслуговує моєї уваги й іноді корисно глянути на той маразм яким страждає ВОРОГ щоб бути готовим до дії.
Ферштейн? ca.,
duman:
--- Цитата: vitivan від 11:17:17, 14 Грудня 2018 ---Т2 наземка питання закрите, НЕ КОДУЄТЬСЯ! Дихайте вільніше. Веріматрікс для чого ламати? Не вже не зрозуміло, що прийшла ера IPTV.
--- End quote ---
А ера IPTV це хіба не той самий веріматрікс, бо за користування інтернетом теж введена щомісячна абонентна проплата і замітьте що вона постійно зростає...Так що ця ера ще довго буде йти до людей з пенсією до 2000 гр , яким діти проплатили, або з натугою самі, одноразово саткомлект для перегляду мила і реклами, де ще й прийом *народного Т2* неможливий або гамняний...Але коли народ менше стане дивитись нинішню ток-херню, то можливо це всім піде на користь!
vasjabr:
--- Цитата: arrows від 12:08:49, 15 Грудня 2018 ---Я наприклад без снукера на євроспортах не проживу, з 1995 року не пропустив жодного турніру й не збираюся це робити.
--- End quote ---
Ніколи не подумав би, що так серйозно можна захопитися більярдом... Правда, хтось любить попа, а хтось попову жінку... derisive.gif А самі граєте? Я маю на увазі в більярд... derisive.gif
Тоді дай Боже довгих років життя нашій теті любі-злоті... ca.,
arrows:
vasjabr, граю але на рівні слабенького любителя. Вчитися ніде, практикуватися майже також, снукерний стіл один єдиний на все місто і той з'явився лише минулого року, а так кругом по клубах ворожий більярд в якому немає ніякої логіки й він мене бісить :2funny:
Сьогодні до речі фінал Scottish Open, у фіналі зустрінуться Шон Мерфі та Марк Аллен, для мене це на подобі дня народження. Раджу глянути одним глазом, тільки я ні за що не відповідаю, може бути як наркотик на все життя! O0
Навігація
Go to full version