Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (41/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

BodiaK:

--- Цитата: urij66 від 14:18:35, 15 Грудня 2018 ---Bodiak, ви як той вуж що на сковорідці викручуєтесь.Вкладаєте інше поняття у сказані слова, прикидаєтесь, так як вас зробили дурачком(яким яв.....)Ви що справді ні бум бум?Чи вирішили поумнічать.То ви поясніть, чому сомбо буде неактуальне(им)?А два тюнера із подвійною ціною актуальними.

--- End quote ---
Ох, як тут все запущено.
По-перше, українською не "помнічать", а порозумувати - це так, для загального розвитку. Мене позвали у цей світ не дурачком, як ви висловились, а людиною. Можливо з вами така оказія трапилась?
Тоді немає сенсу щось пояснювати, коли з першого разу не зрозуміли.

--- Цитата: arrows від 14:55:51, 15 Грудня 2018 ---Їх замінить, а для мене вже замінила, Т2 частина комбо приймача...
--- End quote ---
1. На першу частину допису реагувати - себе образити.
2. Якщо людину влаштовує 32 телеканали, то навіщо їй , як висловився попередній дописувач цей "сомбо"? Ну і такий погляд на отримання інформації  свідчить про певну обмеженість у виборі можливостей її(інформації) отримання та розвитку особистості.
3.А іншу частину на ринок понесете?  А от окремі коробочки можна поодинці збути. Перевага? Та й де ви побачили у мені адвоката будь-якого ресивера? А от вам не завадить на свої останні дописи глянути.
4. Ви, напевне забули, у якій темі пишете? Тоді пам'ять освіжіть.
Ну і наостанок - оскільки я не звик розмовляти чи писати таким лексиконом, то подальшу переписку вважаю для себе принизливою і неприйнятною . Спілкуйтесь з "одноплемінниками"!

IVP:
мені наприклад найзручніше sat-tv, для мене IPTV ше не досконале, хоч і маю дома 100 мегабіт, кабельне ТБ в аналоговому вигляді - повна херня, Т2 - в мене ловить херово, треба буде на трубу антену підіймати.

Якшо чесно мені всерівно на наші канали бо ТВ дивлюсь мало, в основному шо хочу дивитися - качаю на флешку і дивлюсь на телевізорі без реклами.

Ну і показують в мене +++ тому каналів буде море всерівно без 10-20 наших рекламно-помийних каналів.

vasic:

--- Цитата: vasjabr від 11:55:01, 15 Грудня 2018 ---А чого вони мають горіти?
Я свою польську антену ("решітка") встановив років 20 тому. Останні років 10 користуюся супутниковою. Недавно хотів попробувати цифрове Т-2, включив польську- і 32 канали просто чудо!
--- End quote ---
Це ще від місця залежить , якщо підсилювач не горить під час грози . В мене також решітка , стоїть більш ніж 20 років на даху трьохповерхового будинку, не памятаю щоб коли міняв підсилювач. По сусідству є вищі будинки  , напевно в цьому причина.  Не всім так везе і підсилювачі під час грози часто вилітають. Знаю це бо торгую ними , після грози за підсилювачами як правило черга.Якщо до  телецентру 50-70 км не буде Т2 добре показувати , особливо  якщо в напрямку вишки ліс і хата в низині. А таких місць є досить.

sergeny:
Старі полячки з їхніми підсилювачами до цієї пори служать,а те шо продається зара орієнтовано на швидку заміну!!
Бабло однако,статики бояться шо піпєц.

vasjabr:
Ретранслятор від мене через два горби на відстані 15 км, я в долині. Так що аналогове практично мало що було видно, хоч антену підняв на лату метрів 15...

--- Цитата: vasic від 18:33:25, 15 Грудня 2018 ---А чого вони мають горіти?
--- End quote ---

--- Цитувати ---Це ще від місця залежить , якщо підсилювач не горить під час грози .
--- End quote ---

У мене кругом високі ясені+заземлення... Я не хотів часто міняти собі підсилювачі, як сусідам... :2funny: ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version