Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (40/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

vasjabr:

--- Цитата: slavon від 15:38:38, 14 Грудня 2018 --- в грозовий період підсилювачі будуть горіти
--- End quote ---

А чого вони мають горіти?
Я свою польську антену ("решітка") встановив років 20 тому. Останні років 10 користуюся супутниковою. Недавно хотів попробувати цифрове Т-2, включив польську- і 32 канали просто чудо! Правда ще на початку заземлив решітку й корпус плати підсилювача. Якось під час грози  блискавка неподалік влучила в дерево- метрів за 70- і хоч би що! Правда згорів БЖ, бо був у розетці...

--- Цитата: vitivan від 11:17:17, 14 Грудня 2018 ---Т2 наземка питання закрите, НЕ КОДУЄТЬСЯ!  Дихайте вільніше.  Веріматрікс для чого ламати?  Не вже не зрозуміло, що прийшла ера IPTV.

--- End quote ---

До того йде, що супутникове ТБ забудеться... Зараз бюджетний варіант- Т-2+ IPTV.

СпойлерЦифровой ресивер DVB-T2 megogo, Тюнер Т2 - DVB-T2 + HD плеер

Ваш пропуск в мир цифрового телевидения
Компактная и стильная, модель DVB-T2 MEGOGO и просто открывает для своих владельцев доступ к эфирному цифровому телевидению. Подключить его к телевизору и настроить каналы сможет даже новичок, а управлять всеми функциями при помощи удобного дистанционного пульта не составит ни малейшего труда! Чистая и чёткая картинка даже при слабом уровне сигнала благодаря использованию самых современных технологий.

Лучший выбор для Украинского рынка
Цифровой тюнер DVB-T2 MEGOGO разработан специально для украинского рынка и потому учитывает все особенности национального эфирного вещания в стандарте Т2. Данная модель служит для приёма открытого цифрового сигнала в стандартном (SD)и высоком качестве (HD), работая в полном частотном диапазоне VHF и UHF.

Расширенный функционал в компактном корпусе
Несмотря на небольшие физические размеры, модель DVB-T2 MEGOGO отличается мощным функционалом, возможности которого выходят далеко за пределы обычного ТВ-тюнера. Электронное расписание каналов (EPG), отложенный просмотр (TimeShift) и запись видео на подключаемый носитель (PVR) – всё это может делать DVB-T2 MEGOGO! Кроме того, благодаря USB-входу, данный тюнер превращается в медиа-проигрыватель, способный воспроизводить современные видео и аудио форматы.
PTV, вы можете расширить количество каналов до 200-300
Цифровой эфирный Т2 приемник подойдет абсолютно к любому телевизору

Количество каналов 32+
Без абонплаты
Высокое качество картинки
Выход в интернет[close]
Вартість девайсу- 270-300 грн.
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/roznitsa-tsifrovoy-resiver-dvb-t2-megogo-tyuner-t2-dvb-t2-hd-pleer-ts-IDC8ujK.html?sd=1#33519c672f;promoted

arrows:
 :2funny:
--- Цитата: vasjabr від 11:55:01, 15 Грудня 2018 ---супутникове ТБ забудеться
--- End quote ---
чого ж воно забудеться? Я наприклад без снукера на євроспортах не проживу, з 1995року не пропустив жодного турніру й не збираюся це робити. Інтернет він або гарний або повне лайно, а тітонька завжди працює. Тому маю комбо DVB-S2+T2MI+T2 з тим самим MEGOGO. *oohaa*

BodiaK:

--- Цитата: urij66 від 11:27:37, 15 Грудня 2018 ---Ви що, з іншої планети?Яка функція помре?..
--- End quote ---
М-да. З аналітичним мисленням у вас проблеми. А хто вів розмову про Т2-МІ? Людина запитувала

--- Цитата: eboome від 15:41:10, 14 Грудня 2018 ---Цікавить таке питання, подейкують що буде платне телебачення, виходить що даний тюнер вже не актуальний?
--- End quote ---
про майбутнє кодування українських супутникових телеканалів (до яких відноситься і Т2МІ), які приймає цей ресивер. Про кодування ефіру наразі не йдеться. Так от, якщо закодують ці канали зі супутника, то відповідно і відімре, а вірніше, стане непотрібною  супутникова частина комбо-ресивера для цих каналів. Вловлюєте? То хто тоді втратить?  То хто у школі що робив, розумненькі ви наші? Хто тоді з якої планети?
То ж

--- Цитата: urij66 від 11:27:37, 15 Грудня 2018 ---...уважно читайте, про що люди пишуть...
--- End quote ---
а потім клацайте по клавіатурі. Якось так і

--- Цитата: urij66 від 11:27:37, 15 Грудня 2018 ---...Тільки не ображайтесь.
--- End quote ---
P.S. arrows, судячи з вашого допису, всі уроки з етики ви прогуляли.  Я з вами свиней не пас, щоби ви мені тикали. Це так, для роздумів. ca.,

urij66:
Bodiak, ви як той вуж що на сковорідці викручуєтесь.Вкладаєте інше поняття у сказані слова, прикидаєтесь, так як вас зробили дурачком(яким яв.....)Ви що справді ні бум бум?Чи вирішили поумнічать.То ви поясніть, чому сомбо буде неактуальне?А два тюнера із подвійною ціною актуальними.

arrows:

--- Цитата: BodiaK від 13:41:08, 15 Грудня 2018 ---Я з вами свиней не пас, щоби ви мені тикали.
--- End quote ---
Зазнач свій вік в профілі і якщо ти старший від мене скажімо років на двадцять тоді буду тобі викати. А так взагалі то на форумах я вільний у своїх висловах і як хочу так до тебе й звертаюся.

--- Цитата: BodiaK від 13:41:08, 15 Грудня 2018 ---стане непотрібною  супутникова частина комбо-ресивера для цих каналів
--- End quote ---
Їх замінить, а для мене вже замінила, Т2 частина комбо приймача.
Хто втратить\втратив ще раз порахувати, чи й надалі будеш пінитися захищаючи свій недоресивер?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version