Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (38/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

vasjabr:
Я не вельми розуміюся на процесах кодування сигналу, але як на мою скромну думку при великому бажанні любе кодування можна зламати- спеців достатньо. Певно все впирається в ціні питання. Чи може я помиляюся? ca.,

Арчи®:

--- Цитата: vasjabr від 13:25:14, 14 Грудня 2018 ---Певно все впирається в ціні питання
--- End quote ---
І  ціна питання дуже висока. Від   сотень тисяч до мільйона картинок з мертвими президентами. Виходячи з цього ніхто цим займатися і не буде. ca.,

slavon:

--- Цитувати ---Т2 наземка питання закрите, НЕ КОДУЄТЬСЯ!  Дихайте вільніше.
--- End quote ---
так вона у нас побудована через жопу , у мене наприклад, через особливості рельєфу місцевості (передгірʼя Карпат)  відстань 35 км від передавача у Львові (Львіська обл. м.Бібрка, село біля Бібрки) сигналу цього ТВ вже не видно - треба високу жоглу десь 10-15 м., антену на ній типу "хвильовий канал Уда-Ягі", або подібну до неї, з кофіцієнтам підсилення мінімум 10дБ та підсилювачем 10-15 дБ ... в грозовий період підсилювачі будуть горіти, відповідно щоглу треба кидати на низ і мінти їх - уявляєте рівень "гемарою" у порівнянні з приктично безвідказним САТ ТВ ???

--- Цитувати ---Не вже не зрозуміло, що прийшла ера IPTV.
--- End quote ---
апсолютно підтримую ... ОВ інтернет у нас в селі є з 2016 року, до того був (з 2013 року) швидкісний по радіо-каналу - технологія Wi-Fi/Wi-Max ... Ось тільки не усі його собі можуть дозволити ...  ca.,

eboome:
Цікавить таке питання, подейкують що буде платне телебачення, виходить що даний тюнер вже не актуальний?

nico2:
Я диву даюся яку тему ви почали обговорювати,а ніхто не помітив скільки чудова екстра проіснувала на 9 градусі,та чи існувала хоч одна українська афера хоч 5 років,невже до сих пір ніхто не зрозумів так як в тому анекдоті коли велосипедист по 5 разів перетинав кордон ,митник і шини різав,і руль знімав коли не витримав запитав скажи шо ти возиш нічого тобі не буде,-так дебілу зрозуміло велосипеди,продавали ресивери за одну гривню віазад,потім цифрові,потім поверхность,потім віжн,потім турок,потім екстру тепер гівнометрикс,коли закодували новий,айсітіві ,стб то через два роки канали банкроти ледве витягли з помийки завдяки рекламі,а тепер закодують а Путін відкриє і жопа буде всім цим хитровиебанним олігархам,який пенсіонер виплачуючи за газ по 1000 грн за куб дозволить собі купити це гівно,коли вже дешевше дійсно взяти айпітіві приставку,або включити в смартсамсунгу безкоштовний айпінет іптіві ,я розумію коли контент хороший але коли з 50 каналів кого не запитаеш шо дивишся айсітіві,новий мега і все ну ще відсотків 20 фанатів футболу а що далі не продадуть і половини і знову будуть давати за одну гривню,потім кілограм ковбаси в придачу а далі знову граблі інакше я думаю бути і не може а кодувати контент від якого верне рвати танці ,голос ,хфактор з ямами манатіками у нас навіть експертів нема а не то шо фантазії ,я вас прошу!!!
Додано: 16:06:50, 14 Грудня 2018а ще леблядь була забув

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version