Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
slava12:
Добрий вечір!
Внас в селі майже на IPTV, хто від провайдера, хто говорить краще буду дивитись тітку шуру, там цікавіше і багато каналів, екстри тв, купують по акції теж небагато, а по сат тв роботи майже немає, правду сказано. ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P
vitivan:
--- Цитата: slava12 від 21:03:36, 11 Серпня 2020 ---екстри тв, купують по акції теж небагато, а по сат тв роботи майже немає
--- End quote ---
екстра тв - то не сат? derisive.gif
slava12:
Доброго вечора!
Сьогодні пішов на базар тай запитує мене один клієнт слухай вмене є екстра тв прийди налаштуй мені 75 градус я сказав йому що немаю частотів. :2funny: :2funny: :2funny:
Пояснити не зміг щотам немає цего супутника! :2funny: :2funny: :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P
Diller:
--- Цитата: slava12 від 20:33:16, 21 Серпня 2020 ---Пояснити не зміг щотам немає цего супутника! :2funny: :2funny: :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P
--- End quote ---
Частоти можна ввести і на 9 му градусі вручну,але тут є інший нюанс,після Обновлення списку каналів від провайдера, ці всі ваші налаштування позлітають (принаймі так раніше було)
yony:
--- Цитата: Diller від 21:22:18, 21 Серпня 2020 ---після Обновлення списку каналів від провайдера, ці всі ваші налаштування позлітають
--- End quote ---
я додав супутник Astra 31.5 ще в квітні, тюнер вже два рази оновлявся. Супутник, транспондери і канали ще всі на місці (xtra tv).
Навігація
Go to full version