Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
vitivan:
Хлопці не будьте такими категоричними, зроблять по 50 грн. у місяць і будете стояти в черзі, згадайте ажіотаж у лютому місяці, не хватка тюнерів і тд.
vasjabr:
vitivan Ви також не будьте самовпевненим, що за 50 грн. стоятимемо в черзі. Не всі безхребетні... ca.,
vitivan:
--- Цитата: vasjabr від 09:49:20, 08 Серпня 2020 ---Не всі безхребетні... ca.,
--- End quote ---
Не всі, основна маса відчує халявну ціну і такими стануть.
arrows:
--- Цитата: vitivan від 10:10:42, 08 Серпня 2020 ---халявну ціну і такими стануть.
--- End quote ---
Я ніколи. Мені вистачає вже третій рік дивитися по кардшарингу все що хочу на халяву.
BodiaK:
--- Цитата: vitivan від 07:29:51, 08 Серпня 2020 ---зроблять по 50 грн. у місяць і будете стояти в черзі,
--- End quote ---
Та Ви що!!! Щось не відчутно було шаленого попиту, масових черг, розбитих вітрин чи дверей під час зниження вартості ресиверів наполовину. Як лежав цей мотлох на складах, так і припадає порохом далі.
--- Цитата: vitivan від 07:29:51, 08 Серпня 2020 --- згадайте ажіотаж у лютому місяці, не хватка тюнерів і тд.
--- End quote ---
А от з цього місця бажано детальніше - звідки у Вас така інформація про ажіотаж. Невже від представників віазаду. Ну тоді Ви наївна людина. З якого переляку знижувати ціну, коли продаж іде вгору? Чи може вони не комерційна організація а благодійний фонд? *-G
--- Цитата: vitivan від 10:10:42, 08 Серпня 2020 ---... основна маса відчує ...
--- End quote ---
Основна маса вже відчула, тому і справи у цієї конторки плачевні. Але як я вже писав:
--- Цитата: BodiaK від 06:30:59, 07 Серпня 2020 ---...поживемо - побачимо...
--- End quote ---
Навігація
Go to full version