Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (284/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slava12:
Доброго вечора!
Вчора  був прикол купив родич  віасат, клюнув нанего  що діє так звана  акція  550 гривень, значить що він робить, і  говорить мені  слухай, щось непоказує  прийди прошу тебе, думаю родич близький, що поробиш я прийшов донего чесно признаюсь, спочатку дивлюсь на сигнал антени , відрегулював  гарно ціну навіть ненабиваю,  :2funny:  зайшовши дохати, включаєм тюнер, ініцілізація  2 хв, потім меню вискочило налаштування антени, яце пройшов  знову  ініцілізація,  канали заблоковані,  бо непроплатив,  показувало 3 дні і все, запитує мене він ,а чому нероблять канали безкоштовно, я говорю боне проплачений пакет сімейний, твій їм невигідно.
Потім я виключив тюнер з розетки, включив знову  ініцілізація  2 хв, і вискакує налаштування антени,  поновій ,я тоді що зробив, скинув на заводські,  тоді виключив знову включив ,і вже налаштування антени невискакувало,  а безкоштовні невідкривались, писало цей пакет невходить до вашого перегляду, і номера підтримки.
Таке я мав з родинов але, напевно проплатив , бо сьогодні нетелефонував домене. ca., ca., ca., *-P *-P *-P

Доречі  екстра теж на акції 550 грн  придбати  тюнера, і за два тюнера, можна платити в місяць 120 грн, за пакет  екстра національний,  нехило. :2funny: ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P *-P

urij66:
Акція ще закінчилась 15 липня.Ви про що?

BodiaK:

--- Цитата: realX від 13:07:03, 06 Серпня 2020 ---...Логічно подумавши, робимо висновок...
--- End quote ---
Якби у них було присутнє таке поняття, як логіка чи хоч здоровий глузд то для залучення більшої кількості абонентів потрібно було не відразу ставити космічні ціни на апаратуру і послуги, а поступово з мінімальних через певний термін "оптимізувати" вгору. Оце можна було би  якось логічно пояснити, а так, вийшло як завжди, хотіли все і відразу, а отримали...

--- Цитата: realX від 13:07:03, 06 Серпня 2020 ---...абонплату буде знижено.
--- End quote ---
realX! Ви або невиправний оптиміст, або...  Але поживемо - побачимо. Особисто для мене це не має ніякого значення.

vasjabr:
Я чекатиму акції "1 грн. на місяць"...  derisive.gif  А може на рік?.. :2funny:  На більше цей мотлох не тягне! ca.,

BodiaK:

--- Цитата: vasjabr від 20:39:45, 07 Серпня 2020 ---Я чекатиму акції "1 грн. на місяць"..
--- End quote ---
А ще краще "Підключення та перегляд з доплатою від провайдера"!!! derisive.gif

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version