Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (273/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

vitivan:

--- Цитата: Виктор Волошук від 16:38:41, 12 Квітня 2020 --- Із цікавих  Olala 1  і ще деяких. А так фактично всі канали однакові.
Додано: 16:46:33, 12 Квітня 2020
--- Цитата: vitivan від 13:56:11, 12 Квітня 2020 ---
--- Цитата: Виктор Волошук від 11:54:44, 12 Квітня 2020 ---Самий кращий варіант ставим тарілку на Горинича +36 + 85 грд - підключаєм функам.Для українських каналів ставим Т2. І нормально дивимось, без затиків і зависонів. В нормальних тв декілька  HDMI  входів.  В 1- супутник.В 2 -Т2. І не треба оте комбо.(яке не завжди працює нормально).

--- End quote ---

Думка слушна, але затратна на обладнанні 3 тарілки + т2 антена + 2 тюнера, питання стоїть як здешевити просмотр, та не кожна бабушка зможе переключати з одного HDMI на інший, деякі люди в одному пульті блудять.

--- End quote ---
Так я написав для тих хто хоче нормально все дивитись. Потратитись раз для себе, зате потім маєш купу каналів.Наприклад в мене 5 тарілок +  2 Т2 .

--- End quote ---

не готові зараз люди тратитися, купляють тюнера дешевого за 25 грн. торгуються, хоча сам заробіток 25 грн.,а ти кажеш потратитися.

urij66:
Vitivan, ви праві, ніхто зараз не хоче тратитись.Коли пропоную людині комбо тюнер і кажу, що ще потрібно ставити Т2 антену, то каже дай мені краще новішого простого тюнера.Якось без тих каналів обійдусь.Це ті, хто міняє глобіки, аьо вже глобік здох і ремонт не вартує тих затрат.У мене повернувся попит на звичайні HD тюнера.
Додано: 18:08:22, 12 Квітня 2020
--- Цитата: slavon від 16:03:54, 12 Квітня 2020 ---
--- Цитувати ---+36 + 85 грд - підключаєм функам.
--- End quote ---
я вибачаюсь, але підкажіть мені делетанту в питанні 85Е, що такого цікавого є на цьому градусі, але немає на 36Е ???

--- End quote ---
Різниця тільки в тому, що на 85°не потрібен конвертор із круговою поляризацією, а звичайний.І є заг...а шура за копійки на рік.

vaping:
А ще 85 краще тим  що ключ змінюеться 3-4 рази на хвилину тобто може працювати без затиків на неякісному інтернеті.

slava12:
Всім доброго вечора!
Вмене дома за старих часів  є дракон, 36 грд,  шарою некористуюсь,  дивлюсь IPTV,  а мої клієнти говорять зроби нам, інтер+, ісітві  україна , 1+1 нтернаціональний,  уніан,  нтв мир, і победу,  ну і пару політики, більш нічого нехочуть, вже помалу відвикають, від зомбо олігартичних каналів.
Хоча внас є інтернет 100 мгб, навіть  IPTV  ніхто нехоче, від провайдера, і леве теж.
Т2 внас немає, і напевно і небуде, хоча дивно ми є в ОТГ.
Віазад, екстру, ніхто непитає, і нехоче,  є пару людей які купили це лайно, і жаліють, вилетіла головка амос,  непоказують канали, чекають майстра місяць, і нікого ніде невидно. :2funny: *-P *-P *-P *-P

yura253:
Хто що там жаліє не знаю, провайдери до головок мають таке відношення як і до бального танцю, ну вийшла головка з ладу - взяли нову та й дивляться кіно.  Маю комбо тюнер Згемма 7с (дякуючи Вітвіану) + маю Екстрівський кам-модуль. Нічого не виходило з ладу по теперішній час. Єдине що напрягає так це оновлення програмного забезпечення самого модуля, яке може мягко кажучи "насолити" теперішнім користувачам, але якщо будуть сильні глюки з переглядом каналів тоді просто перейду на Т2 без додаткових затрат по нашим каналам.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version