Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (266/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

алтаяр:

--- Цитата: vasjabr від 21:14:18, 01 Квітня 2020 ---Сьогодні завантажив нову прошивку на S8180 Vu Solo- показують всі українські канали в Ultra HD... Хто встигне- можу поділитися. Тільки одне не можу зрозуміти- чого заблоковані всі кацапські канали??? Хто може поділитися ключами? (За винагороду!) ca.,

--- End quote ---
Я її якраз тестую. Бомба.

vasjabr:
А ключі є? derisive.gif

алтаяр:

--- Цитата: vasjabr від 21:23:18, 01 Квітня 2020 ---А ключі є? derisive.gif

--- End quote ---
А от з цим проблема. an24.Піду підчитаю. :2funny:

Snoop:
Хлопці я вчора виклав дуже хороше по до усіх приймачів яке відкривало все і навіть більше а чомусь наші модери почистили з юмором мабуть не склалося!!! Могли б сьогодні повидаляти а тому на них я злий!!!
Додано: 08:09:55, 02 Квітня 2020
--- Цитата: Snoop від 07:07:23, 02 Квітня 2020 ---Хлопці я вчора виклав дуже хороше по до усіх приймачів яке відкривало все і навіть більше а чомусь наші модери почистили >:( >:( >:( з юмором мабуть не склалося :2funny: :2funny: :2funny:!!! Могли б сьогодні повидаляти а тому на них я злий!!!

--- End quote ---
:'( :'( :'(

slavon:
У Viasat UA обізвали мільйони користувачів супутникового тв піратами та готують відключення карт NDS (0931)
--- Цитувати ---В Украине отключат миллионы абонентов спутникового ТВ
Как сообщает провайдер, далеко не все украинцы вообще понимают, что пользуются пиратскими сервисами. Уровень цифровой грамотности в нашей стране очень низок, для мошенников — непаханное поле, чтобы «впаривать» гражданам некачественное оборудование. Если компании, занимающиеся предоставлением телевизионных услуг и являющиеся владельцами каналов, засекут пользователей пиратских сервисов, они могут их заблокировать. Если совсем не повезет — украинцам может угрожать даже уголовная ответственность.

Первые неудобства пользователи пиратских «тарелок» могли заметить уже зимой. Напоминаем, что 29 января 2020 года в полночь произошло кодирование спутникового сигнала всех основных украинских телеканалов. Уже тогда это привело к паническим настроениям и росту мошенничества. Мы неоднократно писали в наших статьях предупреждения по этому поводу, при желании вы можете с ними ознакомиться в любое удобное для вас время.
Также поступила информация, что система кодирования NDS будет заменена. В свете новейших технологий она больше не соответствует требованиям, предъявляемым к безопасности телевещания.

Украинские телезрители, которые пользуются, даже не зная этого, пиратскими телеприставками, могут остаться без доступа к любимым каналам в любой момент. Чтобы избежать этого, необходимо в первую очередь удостовериться, что ваше устройство является лицензионным. Покажите его специалистам в ближайшем центре технического обслуживания. В случае, если ваша приставка все-таки пиратская, к сожалению, ее придется заменить.
джерело
--- End quote ---
   :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version