Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
sazan:
--- Цитата: Mister Sergij від 13:19:24, 30 Березня 2020 --- ca., Добрий день Заблокували канали я цим голову не б'ю підключився шаринг за 1$ і все весь віасат відкрився но треба мати тюнер з Інтернетом!!! Обязятельно Всім Удачі!! *-P
--- End quote ---
Це теж вже не надовго.Віасат вже блокує свої тюнера під картки і переходить у веріматрікс.Та як зробив Екстра-Тв.
urij66:
Алтаяр, заходите на ютуб і там є такий собі "Кроасан"-якщо не помиляюсь.Дивитесь пару відео, підбираєте для себе відповідний варіант, робите антенку і забуваєте про проблеми слабкого сигналу.Удачі.
slava12:
Mister Sergij! Привіт!
Пакет віасат до кінця місяця затухне іде заміна обладнання карточних тюнерів на безкарточні. ca., *-P *-P *-P
алтаяр:
Пробував, кому дарив кому продавав . Мій вибір. Жінка шиє а я редагую. Померти Україні не дамо. Виживем і переможем . Вибачте за флуд. *-P *-P *-P
yura253:
--- Цитата: Mister Sergij від 13:19:24, 30 Березня 2020 ---Добрий день Заблокували канали я цим голову не б'ю підключився шаринг за 1$ і все весь віасат відкрився но треба мати тюнер з Інтернетом!!! Обязятельно Всім Удачі!!
--- End quote ---
За удачу дякую. Не забудьте проінформувати панство як ця тьотя Шура буде працювати після середини квітня ))
Навігація
Go to full version