Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (259/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

urij66:

--- Цитата: Alexnevski від 08:44:50, 29 Березня 2020 ---доброго дня, то якщо одним словом - розкодувати українські канали зараз вже можна? бо бачив в мережі бісс ключі до всі каналів. але чи вони працюють?

--- End quote ---
Ви такий дорослий і такий наївний.

Snoop:
Хлопці  а це не смішно! Коли були відкритті T2 MI на 2 дня (з технічних причин) і у інтернет виклали відео що розкудували канали, у мене телефон горячий! Розкудуй проший но я відмомвлявся (совість не позволяє гроші брати за те що через пів дня не буде працювати!!!) А тепер ключики виставляють у ФБ дзвонять мені клієнти і кажуть як ти що не маєш ключів на укр закодавані канали? ні немаю? А шо ти за майстер? навіть я знаю ключі! Якщо ти знаєш то вперед чого у мене хочеш?  >:( >:( >:(

slavon:
Snoop у мене практично то саме !!! Телефоує один мій добрий знайомий, каже відкрили канали, зе-пріЗЕдент сказав розкодувати, олігархи розкодували - проший !!! і це говорить людина з вищою юридичною освітою, довелось пояснювати що це фігня та впарювання лапші на вуха довірливому піплу !!!  :2funny: ca.,

snikers:
ну канали як канали але ще була дана вказівка зробити адекватну ціну на соц. пакет для найбіднішої верстви населення.Ціна як була 80гр в Екстри і 89 в Віазаду так і залишилася.Забили мабуть на слова президента як і на карантин.Тут уже vitivan влучно показав як забили на карантин цигани -макаронніки.Усім здоровя.

AlShep:
пріЗЕдент,впарювання лапші, піплу

Вельминешановний  slavon, висловлюйтеся будь-ласка зрозумілою для українців мовою, як підпорядковано умовами  цього ресурсу. А то незрозуміло, чи то модератор, чи баклан з не нашого села... :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version