Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
slava12:
Amos 3, 4°W
ICTV UA розпочав регулярне мовлення на 11175 Н 30000,DVB-S/MPEG-2,PID:97/98/97,SID:5, FTA
Також даний телеканал з'явився на супутнику Astra 4A 4.8°E, частота 12130 V 27500
Сьогодні мені назвонили стільки питались чи всі відкриють я сказав завтра побачимо. :2funny: *-P *-P *-P *-P
arrows:
An14
--- Цитата: bilich від 17:17:17, 15 Березня 2020 ---Мої знайомі та я і не помітили, що канали закрили.
--- End quote ---
Я та мої також :-Р
vasjabr:
Хто має доступ до віазаду та екстри- як змінився процентний вміст реклами на закодованих каналах? І чи змінився взагалі? ca.,
cgr:
Бля! ЗРАААААААдАААА! Де обіцяне відкритя!!!???? Жидузбрехати, що 2 пальці обісссссссссссс. Невже вірус завадив?*oohaa* *oohaa* *oohaa*
Арчи®:
А хто обіцяв відкриття каналів?
Говорили про міжнародні версії національних каналів.
Вони є, навіщо кричати про те, чого ніхто не обіцяв?
Навігація
Go to full version