Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (24/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slavon:

--- Цитувати ---Тому в версіях, що входять в рос пакети її і не показували.
--- End quote ---
Ні, Ви тут не праві - "ані абіделісь", тому що їх збірну не впустили на Олімпіаду через допінг скандал і не дали пройти з власівським 3К на церомоніях відкрикриття та закриття, взагалі була заборонена повністю їх символіка,  команда виступала під абрівіатурою OAR (олімпійські атлети рацеї) !!!  :2funny:

Натомість европейські (польска) верія Євроспотів не тільки показувала усю Олімпіаду, а й збільшила число каналів що її показували з 2 до 5 ...  ca.,

Арчи®:

--- Цитувати ---"ані абіделісь"
--- End quote ---
Та хоч "абделались" :2funny: :2funny: :2funny:
Я озвучив офіційну версію, решта кожен розуміє як хоче. ca.,

oleg8068:
Під кодовим замком: у скільки українцям обійдеться платне ТБ
У Нацраді з телерадіомовлення розповіли, у скільки українцям обійдуться пакети платного телебачення

Скоро в Україні практично не залишиться безкоштовних телеканалів. Великі українські медіа групи щосили готуються переводити українців на платні пакети. Що б не залишитися повністю без телевізора вже скоро користувачам необхідно буде розщедритися на новий ТВ-тюнер або знайти для себе оптимальне рішення у провайдерів платного телебачення.
Скільки українським телеглядачам доведеться заплатити за можливість продовжувати дивитися улюблені телеканали UBR.ua розповів член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, колишній гендиректор телеканалів «М1» та «М2» Валентин Коваль.
«Думаю, вартість платних пакетів стартуватиме від 75 грн. / Місяць. Оптимальні, з великим набором каналів і інтернетом зараз можна купити за 180-250 грн. Якщо «викинути» звідси інтернет-послуги, то прийдемо до вартості приблизно 75-125 грн. / Міс. », - уточнив Коваль.
https://ubr.ua/market/media-market/tjunery_video-3869052

slavon:

--- Цитувати ---Думаю, вартість платних пакетів стартуватиме від 75 грн. / Місяць. Оптимальні, з великим набором каналів і інтернетом зараз можна купити за 180-250 грн. Якщо «викинути» звідси інтернет-послуги, то прийдемо до вартості приблизно 75-125 грн. / Міс. », - уточнив Коваль.
--- End quote ---
ділять шкіру ще не вбитого ведмедя - дибіли бля ...  :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

IVP:
Особисто я хочу щоб пошвидше закодували цей дурдом і ніколи більше цього дебілізму не бачити, в мене на кухні стоїть старий SD тюнер на якому показуються якраз ці "елітні ТК", так коли їм і хочу шось подивитися по ТВ то на 9 з 10 каналів постійно реклама! А ше яка реклама, "Сопельки зеленькі, солоненькі", "Лікування геморою" і про то як х*й не стоїть. Смачного бл*ть!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version