Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
[ЗАВАНТАЖИТИ] U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - прошивки користувачів (дампи)
bodyan:
Готові дампи від користувачів для U2C/uClan B6, скачати дамп для U2C B6, скачати дамп для uClan B6, скачати дамп для uClan B6 Metal, скачати дамп для U2C B6 Metal, скачати дамп для uClan B6 CA, список каналів, ключі, biss, powervu, як прошити дамп
Прошивка U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA | Обговорення U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA | Списки каналів і ключі
В даній темі викладаються готові прошивки користувачів (дампи) для приймачів uClan B6 / U2C B6. Тема створена на прохання користувачів, для полегшення навігації і пошуку необхідних файлів для даних приймачів.
При викладенні дампів прохання вказувати:
♦ версію приймача,
♦ версію програмного забезпечення,
♦ супутники, списки каналів яких містяться в прошивці,
♦ створені фаворити,
♦ пароль, якщо встановлено.
vizir:
Велика подяка авторам. Але як насолоджуватись Футбол 1-2?
Додано: 11:51:36, 26 Липня 2019Може хтось підкаже, як заблокувати "дорослі" APP? (redtube і інше)? Дякую.
urij66:
--- Цитата: vizir від 22:32:19, 25 Липня 2019 ---Велика подяка авторам. Але як насолоджуватись Футбол 1-2?
Додано: 11:51:36, 26 Липня 2019Може хтось підкаже, як заблокувати "дорослі" APP? (redtube і інше)? Дякую.
--- End quote ---
Установки-sky lite-дивимся футболи.Як активували redtube-так і деактивувати і не буде їх.
Додано: 19:42:01, 26 Липня 2019vizir, ну що, налаштували?
vizir:
Я redtube не активоував - просто завантажив дамп і там все було :-). Але є глядачі, яким це ще рано дивитись, тому треба було б якось вимкнути. І ще, я не зрозумів про sky-lite - це якийсь супутник? Даруйте новачку.
urij66:
--- Цитата: vizir від 08:58:10, 28 Липня 2019 ---Я redtube не активоував - просто завантажив дамп і там все було :-). Але є глядачі, яким це ще рано дивитись, тому треба було б якось вимкнути. І ще, я не зрозумів про sky-lite - це якийсь супутник? Даруйте новачку.
--- End quote ---
Щоб се..и не показували-меню-6866 і все їх нема.Так само щоб зявились.Якщо у вас нова прошивка за 08072019, то четверта строчка з верху в розділі "Інтернет" і дивимся футболи.Якщо не нова, то прошити.Все зрозуміли?
vizir:
Дякую. Завтра прошию інший тюнер і буду тренуватись. Дуже Вам дякую. (Треба буде ще розібратись, як Вам подякувати засобами форуму)
Порушення П.8 Привил Форуму
--- Цитувати ---8. Створювати повідомлення типу "Дякую", "Супер" і т. п. Для висловлення подяки автору корисного повідомлення існує кнопка , а також репутація.
--- End quote ---
Ваше повідомлення згодом буде видалено !!!
Навігація
Go to full version