Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

[ЗАВАНТАЖИТИ] U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - прошивки користувачів (дампи)

<< < (29/31) > >>

bodyan:
Готові дампи від користувачів для U2C/uClan B6, скачати дамп для U2C B6, скачати дамп для uClan B6, скачати дамп для uClan B6 Metal, скачати дамп для U2C B6 Metal, скачати дамп для uClan B6 CA, список каналів, ключі, biss, powervu, як прошити дамп

Прошивка U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA | Обговорення U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA | Списки каналів і ключі

В даній темі викладаються готові прошивки користувачів (дампи) для приймачів uClan B6 / U2C B6. Тема створена на прохання користувачів, для полегшення навігації і пошуку необхідних файлів для даних приймачів.

При викладенні дампів прохання вказувати:
♦ версію приймача,
♦ версію програмного забезпечення,
♦ супутники, списки каналів яких містяться в прошивці,
♦ створені фаворити,
♦ пароль, якщо встановлено.

bogys:

--- Цитата: bogys від 06:42:10, 28 Жовтня 2023 ---На основі uClan_B6_HD_CA_BlueUI_2021.07.12
--- End quote ---
Пiсля Вашой прошиивки  U2C/uClan B6 пiшов у вiчний ребут,оживлять прийшлось через ком порт232.Для чого таке викладувать?Спочатку думав що я щось намудрив,але прошив другий такий самий,отримав теж саме!

pytnik- P:
Скачано 706 разів, мої всі прошиті тюнера працюють. В чому проблема? Мабуть що прошивали якось не так, а скоріше за все хотіли канали залити з старих версій? В архіві текстовик є, все написано. Все перевірено і працює. Прошиваєте на власний розсуд, страх і т.д.
Тим більше як що є чим відновити, проблем не бачу від слова зовсім .
І вираз ваша прошивка не зовсім коректний, прошивка офіційна, на якій я зробив дамп, попередньо відредагувавши супутники і транспондери.. 
Сам код прошивки ніхто не міняв, за виключенням лого, пультів і вшитого списку айпітіві.

Jokerok:

--- Цитата: bogys від 06:42:10, 28 Жовтня 2023 ---
--- Цитата: bogys від 06:42:10, 28 Жовтня 2023 ---На основі uClan_B6_HD_CA_BlueUI_2021.07.12
--- End quote ---
Пiсля Вашой прошиивки  U2C/uClan B6 пiшов у вiчний ребут,оживлять прийшлось через ком порт232.Для чого таке викладувать?Спочатку думав що я щось намудрив,але прошив другий такий самий,отримав теж саме!

--- End quote ---
Тільки що завантажив. Все працює. Я думаю що ви залили цей дамп повністю в Б6 V2... Тому і отримали таке...

Djone72:
Всім привіт! Може хтось поділитись дампом на uClan B6 metal. Дякую.

sienya:
Актуальний дамп для Uclan B6 Metal

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version