Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (15/76) > >>

DiD /7AHAC:

--- Цитата: ренат від 15:11:48, 05 Березня 2018 ---Помиляюсь я чи ні, але мені здається, що тільки з появою на світ перших, зменшених у розмірах ресиверах в пластикових корпусах, які ще можна заховати за ТВ, та й з зовнішніми пультовими ІЧ-цифровими та звичайними дисплеями/приймачами, стала можлива подача з потоку ключів, на початок з кодуванням Power Vu. А хотілось щоб така подача з потоку ключів, була реалізована для усіх інших кодувань, існуючих у природі Супутникового ТБ.

--- End quote ---
І ще, щоб власнику тюнера класу U2C/uClan B6 за перегляд таким чином каналів нараховувались гроші на картку приветбанка  O0
Почепив собі коробочку за телевізор й милуєшся, як тобі грошики капають. Отакий собі САТ-МАЙНІНГ! :-Р
Остап Бендер відпочиває!
 Красава!!!!!

urij66:
І я собі таку прошивку хочу.

Ruslan1985:
Всім привіт,побачив в інтернеті таку штуку:USB-LAN адаптер Tronsmart ,хтось пробував його в роботі з В6?чи працює і не підвісає,хочу клієнту під шару,щоб зєднання з інетом було надійнішим,дякую *-P

snikers:
Це питання USB LAn піднімалося ще на самому початку виходу в світ даної серії тюнерів.Немає на сьогоднішній день можливості допаяти.доставити.підчепити такий перехідник бо це незреалізовано в софті даної балалайки.

Ruslan1985:

--- Цитата: snikers від 11:04:07, 23 Квітня 2018 ---Це питання USB LAn піднімалося ще на самому початку виходу в світ даної серії тюнерів.Немає на сьогоднішній день можливості допаяти.доставити.підчепити такий перехідник бо це незреалізовано в софті даної балалайки.

--- End quote ---
поняв,дякую,а на А1 без LANа підходить?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version