Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (70/76) > >>

sasha19722201:
Щиро вдячний бо навіть не підозрював що є ще якийсь блю  зробив так як ви порадили і табло і локалка запрацювали

sova2020:
Привіт, хлопці. Прошив В6-метал прошивкою з офсайту, 12.10.2020 називається. На цій прошиві гарно працюють усі ті ПРІЛОЖЕНІЯ, щоправда, мені вони не потрібні, дивитися бібліотеку фільмів із ніякими або вже десятки разів баченими фільмами , чи глядіти як світиться Ейфелева башня, яка набережна в Одесі чи пляж в Кирилівці можна разів зо два. Що не змінилося на цій прошивці? -відвалюється Wi-Fi при виключенні тюнера, - тюнер намертво зависає і при тусуванні каналів, і при переключенні, і просто при перегляді. Там були дві прошивки - звичайна і голуба, на звичайній В МЕНЕ усіі канали HD були малєвич, звук норм, потрібно було тюнер вимкн-ввімкнути Списки каналів для цієї прошивки не підходять, потрібно перескановувати та сортувати, і тут жаба цицьки дасть конкретно, бо постійно висне. Ще ця прошивка ну дуже не любить тітоньку Шуру, постійно зависає. Тому перепрошив 17.04.2019, тут набагато стабільніше працює цей МЕТАЛолом, в мене, якщо зависне , то слухається пульта, можна канали взад-вперед переключити.Далі йде запатентована фраза дідуся Панаса і побажання усім купувати нормальні апарати

Styc:

//www.youtube.com/watch?v=qp5Lq_V4-hg

vizir:
Чи можна цей приймач використати для легального перегляду EXTRATV - не хочеться розорятись на їхній приймач. Дякую.

vitivan:

--- Цитата: vizir від 14:10:58, 13 Грудня 2020 ---EXTRATV - не хочеться розорятись на їхній приймач. Дякую.

--- End quote ---

Прийдеться розоритися.  :) 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version