Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
Marjan18:
--- Цитата: slava12 від 17:57:08, 23 Квітня 2020 ---Доброго всім дня!
Принесли тюнер uClan B6 за причини, що непрацює ютуб ,прошивку скачав свіжу сьогодні, і ключі пробував недіє нічого, сусід садівник дерев ,любить підказки з ютуба, чи він працює ще нацих приймачах чи вже ні.
--- End quote ---
не треба по всіх форумах те саме питання ставити. Вже підказали і допомогли derisive.gif
slava12:
Marjan18! Все вірно вже все працює так співпало щоя тут скоріше написав бо клієнт піджимав. :2funny:
Дякуююююю!!!! ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P
Hichkok23467:
народ перестав фуричіти кинотеатр і сінеплекс. Що сталось хтось в курсі? Нова прошивка чи просто сдох сервіс?
urij66:
Яка нова прошивка??? Чи ви 8ми місячної давнини-вважаєте новою???Скоро на них нічого не буде працювати, бо закінчилась підтримка.Пора подумати про заміну-якщо хочете щоб працювали додаткові плюшки.
Hichkok23467:
--- Цитата: urij66 від 13:51:55, 07 Серпня 2020 ---Яка нова прошивка??? Чи ви 8ми місячної давнини-вважаєте новою???Скоро на них нічого не буде працювати, бо закінчилась підтримка.Пора подумати про заміну-якщо хочете щоб працювали додаткові плюшки.
--- End quote ---
Купити новий пристрій зможе любий даун. Я про себе так не думаю, тому буду шукати інші способи рішення проблеми. А якщо у вас не вистачає мозгів подумати, то просто "порожняк ганять" тут не треба.
Навігація
Go to full version